• RU
 • Înlocuirea motorului și a actuatorului ABS

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul antiblocare (ABS) are grija ca rotile sa nu se blocheze, atunci cand soferul franeaza brusc. Blocarea rotilor poate fi o problema grava, caci va fi imposibil de manevrat autoturismul (insasi sistemul de franare consta din modulul ABS si senzorii ABS). La defectarea modulului ABS (motorului ABS), masina poate luneca in continuu dupa franarea brusca. Pentru a evita asa ceva se si face o inlocuire motor abs.

  Actuatorul, la randul sau, apara motorul de suprasuflare. Orice defectiune a sa influenteaza asupra dinamicii autoturismului. Motorul va pierde din putere, iar consumul de combustibil va creste.

  De ce se defecteaza motorul ABS?

  Cauzele principale in defectarea motorului ABS sunt urmatoarele:

  1. - stil de condus agresiv;
  2. - deplasarea pe drumuri de proasta calitate;
  3. - deplasarea in conditii meteo nefavorabile;
  4. - nimerirea subtantelor straine in motoras, a umiditatii;
  5. - defectiuni mecanice ale elementelor sistemului.

  Semnele de defectiune ale actuatorului

  1. - scaderea dinamicii;
  2. - motorul reactioneaza cu intarziere la apasarea pedalei de acceleratie;
  3. - consum sporit de combustibil;
  4. - erori ale Unitatii de Control.

  Este foarte important sa va adresati la un service de indata ce observati asa simptome. Acolo specialistii vor gasi solutia cea mai buna.

  Inlocuirea motorului ABS si a actuatorului pret

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti inlocuirea motorului actuatorului sau cea a motorului ABS, veniti la cauciucuridevara. In acest loc va asteapta cei mai buni specialisti. Orice problema legata de autoturismul dumneavoastra va fi rezolvata de catre ei. Detinem utilaj echipament performant, care ne permite realizarea acestei sarcini. Fiecare client multumit de serviciile noastre - cea mai buna rasplata pentru noi. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, inlocuirea motorului ABS o sa va coste undeva de la 374 lei, iar cea a actuatorului - de la 351 lei. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu ratati sansa de a beneficia de servicii calitative la cele mai avantajoase preturi.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea motorului și a dispozitivului de acționare ABS 1Înlocuirea motorului și a dispozitivului de acționare ABS 2Înlocuirea motorului și a dispozitivului de acționare ABS 3Înlocuirea motorului și a dispozitivului de acționare ABS 4Înlocuirea motorului și a dispozitivului de acționare ABS 5Înlocuirea motorului și a dispozitivului de acționare ABS 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre