• RU
 • Înlocuirea lonjeroanelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Lonjeroanele ajuta fundul automobilului sa reziste la supraincarcari ce vin de la motor, bagaje, caroserie sau pasageri, diminuand greutatea generala a autoturismului. De asemenea, lonjeroanele au o proprietate de amortizare. Credem ca nu exista persoane care sa nu stie ce inseamna amortizare? Lonjeroanele asigura siguranta soferului si a pasagerului, luand, in caz de accident, lovitura asupra sa. Automobilul este mai usor manevrabil datorita lonjeroanelor. Iar acum va inchipuiti situatia cand lonjeroanele sunt defecte? Groaznic, asa-i? In astfel de cazuri inlocuirea lonjeroanelor este obligatorie!

  Cum sa-mi dau seama ca am nevoie de inlocuirea lonjeroanelor?

  Va intrebati cum sa va dati seama ca problemele aparute la automobilului dumneavoastra se datoreaza anume iesirii din uz a lonjeroanelor? Indiciile respective va vor fi de mare ajutor:

  1. - este incalcata geometria caroseriei;
  2. - marimile caroseriei se schimba;
  3. - suspensia are geometria afectata;
  4. - apar fisuri pe caroserie;
  5. - sistemul de directie nu functioneaza bine;
  6. - anvelopele se uzeaza mai repede.

  Ca sa beneficiati de inlocuirea lonjeroanelor, este destul sa va duceti la un auto service. Profesionisti cu experienta se vor ocupa de procedura aceasta. Plus si echipamentul cel mai performant se afla la ei. Este vital de a va adresa cat se poate de rapid la un astfel de service. Timpul inseamna bani! Inlocuirea lonjeroanelor are un pret ce incepe de la 1820 lei. In caz de nu veti face asta la timpul potrivit, veti fi nevoit sa scoateti din buzunar si mai multi bani!

  Inlocuirea lonjeroanelor in Chisinau

  Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea lonjeroanelor 1Înlocuirea lonjeroanelor 2Înlocuirea lonjeroanelor 3Înlocuirea lonjeroanelor 4Înlocuirea lonjeroanelor 5Înlocuirea lonjeroanelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre