• RU
 • Înlocuirea lichidului din sistemul de frânare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pentru a va deplasa cu automobilul in siguranta, sistemul de franare trebuie sa functioneze corect, mai ales franele. Cand este necesara inlocuire lichid frana? Cat costa? O sa dam raspuns pe parcurs la aceste intrebari! Sa vedem mai intai ce repreinta in sine lichidul de frana! Acesta este o compozitie care alimenteaza sisitemul hidraulic al vehiculului. Presiunea este transmis bine, presiunea formata de pistonul cilindrul la pasarea pedalei de frana de catre sofer. Datorita acestui fapt, se activeaza si alte mecanisme, care contribuie la oprirea vehiculului. Daca lichidul de frana isi pierde din proprietati este necesara o procedura de schimbare lichid frana.

  De ce este necesar de inlocuit lichidul de frana?

  O intrebare fracventa pe care si-o pun multi soferi este cand se schimba lichidul de frana. Asta depinde de mai multi factori. Sa vedem, care sunt acele semnale ce indica necesitatea de inlocuire:

  1. acumularea de umezeala duce la oxidare, aceasta, la randul sau, duce la aparitia coroziunii;
  2. scade temperatura de fierbere, compozitia isi pierde din proprietati la supraincalzire, astfel la apasarea pedalei de frana, automobilul poate sa nu se opreasca;
  3. in compozitia lichidului nimeresc particule de praf sau alte elemente straine, respectiv lichidul circula mai greu, fapt ce afecteaza mecanismele. frana poate sa nu mai functioneze din aceasta cauza.

  O alta intrebare este la cat timp se schimba lichidul de frana. La fiecare 40-50 000 km deplasare sau la fiecare 2-3 ani, lichidul de frana se schimba. Cu functionarea franelor nu este de glumit. Daca observati astfel de simptome, vizitarea unui service este obligatorie. e foarte periculos de deplasat cu automobilul in asa stare. Va imaginati o situatia cand trebuie sa franati urgent, dar automobilul nu se opreste? Este inspaimantator! Pentru a evita astfel de neplaceri, starea automobilului trebuie, mereu, monitorizata, inclusiv inlocuirea lichidului de frana.

  Inlocuire lichid de frana in Chisinau

  Unde pot sa schimb lichid lichid de frana? Veniti la cauciucuridevara, e cel mai potrivit loc. Aici sa va debarasati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Avem un pret schimb lichid de frana accesibil pentru buzunarele tuturor. Schimbarea va costa incepand cu 277 de lei. Nu ezitati si alegeti centrul nostru de deservire auto! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea lichidului de frână 1Înlocuirea lichidului de frână 2Înlocuirea lichidului de frână 3Înlocuirea lichidului de frână 4Înlocuirea lichidului de frână 5Înlocuirea lichidului de frână 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre