• RU
 • Înlocuirea lichidului servodirecției

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Fluidul gur este un element important in sistemul de conducere al automobilului. Datorita lui, procesul de conducere al automobilului este mai usor. Aceasta se observa mai bine pe drumurile dificile, unde este greu de controlat automobilul si evitat accidente. Lichidul gur asigura protectia contra uzurii. In pofida trasaturilor sale, fluidul gur este supus la fel uzurii, pierzandu-si proprietatile traptat. In asa situatie, inlocuirea fluidului gur este inevitabila.

  Cum de inteles ca trebuie de facut inlocuirea fluidului gur?

  Inlocuirea fluidului gur trebuie facuta la timp, in caz contrar urmarile sunt destul de grave. Ca sa intelegeti daca aveti nevoie de inlocuirea fluidului gur, trebuie sa atrageti atentia la simptomele ce urmeaza:

  1. - este nevoie de un mare efort in procesul de conducere;
  2. - volanul se misca greu;
  3. - de la gur vine un miros straniu;
  4. - de sub capota se aud sunete stranii;
  5. - nivelul de lichid in rezervor este mai mic decat trebuie (exista o limita anume, care este stabilita prin semn);
  6. - o picatura de ulei este mai intunecata decat de obicei.

  La aparitia acestor simptome, trebuie sa va adresati la un centru de deservire auto. Specialistii care au destule cunostinte si experienta vor rezolva problema data. Este mult mai sigur de facut inlocuirea fluidului gur la un centru de deservire auto decat acasa. Costul acestei proceduri incepe de la 271 lei.

  Inlocuirea fluidului gur - unde sa ma adresez in Chisinau?

  Aveti probleme cu fluidul gur si doriti sa-l schimbati? Nu stiti la ce service sa va duceti? Daca nu v-ati decis unde sa inlocuiti fluidul gur, veniti la cauciucuridevara! 

  1. - Specialistii nostri vor rezolva orice problema legata de autoturismul dumneavoastra;
  2. - Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. 
  3. - Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. 
  4. - Preturile noastre sunt accesibile. 

  Ne straduim sa oferim cele mai bune conditii, ca clientii nostri sa beneficieze de cele mai bune conditii. Veniti la service-ul nostru auto pentru a inlocui lichidul gur! Nu veti regreta alegerea facuta! Va asteptam!

   

  Autoservice nostru
  Înlocuirea lichidului servodirecției 1Înlocuirea lichidului servodirecției 2Înlocuirea lichidului servodirecției 3Înlocuirea lichidului servodirecției 4Înlocuirea lichidului servodirecției 5Înlocuirea lichidului servodirecției 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre