• RU
 • Înlocuirea legăturilor de direcție în Chișinău

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Tija de directie - acesta este un nod ce serveste ca o legatura intre articulatiile de directie pe roti si volan. Piesa poate fi echipata fie cu capete de directie pe partea stanga si dreapta, fie cu un capat filetat pe o parte si un varf de directie pe partea cealalata. Oricare element dintre acestea in caz de defectiune trebuie de inlocuit. Asadar, schimbarea tijei de directie este inevitabila. Trebuie sa aveti grija de autoturismul dumneavoastra, precum si de siguranta proprie.

  Cand este necesara inlocuirea tijei de directie?

  Cand trebuie de facut inlocuirea tijei de diretcie? Sau poate repararea tijei de directie? Nu stiti concret simptomele defectiunii acesteia? Ei bine, noi va ajutam in acest sens. Deci, fiti atenti la semnele ce indica defectiunea sistemului de directie. Iata-le:

  1. apar vibratii puternice;

  2. apar dificultati in manevrarea volanului;

  3. se mareste jocul de directie;

  4. automobilul o ia intr-o parte atunci va deplasati in linie dreapta.

  Cum observati simptomele date, adresati-va specialistilor. Nu pierdeti nicio clipa!

  Schimbarea tijei de directie:pas cu pas

  Procedura de schimbare a tijei de directie trebuie incredintata, exclusiv, specialistilor. nu intreprindeti nimic singuri! Va intereseaza care sunt pasii de baza in asemenea situatie? Iata-i:

  1. Masina este ridicata cu cricul. 

  2. Roata trebuie scoasa, sarma trebuie trasa din piulita cu varf si se desurubeaza elementul de fixare; 

  3. Se face o piulita de impingere mobila si se desurubeaza; 

  4. Placa este mutata si scos este mecanismul; 

  5. Tija se fixeaza intr-un menghin, se strange bine si se desurubeaza varful transversal, schimbandu-l cu unul nou. 

  6. Nodul este asamblat in ordine inversa.

  Schimbarea tijei de directie in Chisinau - unde mai bine de facut?

  La ce service sa ma adresez pentru tija de directie de schimb? Nu va puteti decide in aceasta privinta? Duceti propriul automobil la cauciucuridevara! Nu o sa va para rau! Toate problemele aparute la automobil vor disparea aici. Mesterii vor gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Va intereseaza care va fi un pret tija de directie de schimb? Nu va faceti griji, preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pretul este de la 186 de lei. Noi prestam servicii de calitate inalta, inclusiv si schimbarea tijei de directie in Moldova. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Schimbarea tijei de directie 1Schimbarea tijei de directie 2Schimbarea tijei de directie 3Schimbarea tijei de directie 4Schimbarea tijei de directie 5Schimbarea tijei de directie 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre