• RU
 • Înlocuirea lanțului de distribuție din mașină

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Fiecare piesa din constructia unui automobil este foarte importanta, lantul de distributie nu prezinta o exceptie. Lantul permite deschiderea supapelor in momentele potrivite, la rotirea arborelui cotit. Ruperea sau intinderea unui astfel de lant face imposibila functionarea intregului mecanism. O inlocuire lant de distributie va fi cea mai potrivita masura de prevenire.

  Un lant de distributie defect - prin ce se caracterizeaza?

  Luati atentia la simptomele de defectiune ale lantului de distribuire! Aceasta o sa va ajute sa intreprindeti la timp masurile necesare de prevenire a unor probleme mai mari. Asadar, aceste simptome sunt urmatoarele:

  1. arborele cotit lucreaza zgomotos;
  2. se aud batai metalice;
  3. motorul se opreste des;
  4. din gazele de esapament este emanat un fum albastru. Acest fapt indica despre insuficienta de ulei. Insuficienta de ulei, la randul sau, duce la scaderea presiunii asupra lantului si acesta se intinde ca urmare;
  5. langa arborele cu came se aud zgomote;
  6. creste temperatura motorului;
  7. batai la supape;
  8. intreruperi bruste in miscare;
  9. creste consumul de combustibil.

  Defectiunea lantului de distributie, la fel ca si defectiunea altor piese, trebuie eliminata la timp. Un service auto - cel mai de nadejde loc pentru a face asta! Uitati de incercarile de a intreprinde masuri desinestatatoare. O sa daunati automobilului, facand asta!

  Inlocuirea lantului de distributie la cauciucuridevara

  Cauciucuridevara este acel centru, care va scoate de la ananghie, cand aveti probleme cu automobilul. Aici beneficiati de un suport considerabil! Echipa noastra de profesionisti va sta, mereu, la dispozitie. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru salvarea automobilului dumneavoastra. Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Spre exemplu, inlocuirea lantului de distributie va va costa 1881 de lei. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie prestate la cel mai inalt nivel, ca clientii nostri sa fie multumiti. Nu ratati sansa de a va deservi automobilul la cele mai bune conditii din oras! Alegeti cauciucuridevara! Va asteptam la noi cat mai curand!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea lanțului de distribuție din mașină 1Înlocuirea lanțului de distribuție din mașină 2Înlocuirea lanțului de distribuție din mașină 3Înlocuirea lanțului de distribuție din mașină 4Înlocuirea lanțului de distribuție din mașină 5Înlocuirea lanțului de distribuție din mașină 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre