• RU
 • Înlocuirea kitului lantului de distributie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce este o curea de distributie si de ce raspunde aceasta? De ce se defecteaza? Cum poate fi reparata sau inlocuita? De ce este necesara inlocuirea kitului de sincronizare? Aceste intrebari sunt destul de frecvente in randurile soferilor si le dau multe batai de cap uneori. Vom incerca sa se le clarificam pe parcurs. Cureaua de distributie este un element important in constructia unui automobil. Aceasta raspunde de sincronizarea arborelui cotit si a arborelui cu came. In asa mod, motorul functioneaza uniform. Supapele se deschid sau se inchid anume atunci, cand coincid cu pozitia pistonului. Desincronizarea acestui proces afecteaza functionalitatea motorului, ceea ce se remarca prin scaderea puterii acestuia, vibratii etc. In caz de cureaua se rupe, se afecteaza supapele, blocul cilindrilor si multe alte elemente.

   

  Cum sa-mi dau seama cand este necesara inlocuirea kiturilor de sincronizare a curelei de distributie?

  Pentru a va da seama ca este ceva in neregula cu cureaua de distributie trebuie sa atrageti atentia la urmatoarele semne:

  1. - motorul se porneste cu dificultate;
  2. - motorul vibreaza in timp ce functioneaza;
  3. - langa motor apare un sunet straniu;
  4. - gazele de esapament au o culoare albastru sau negru.

  La observarea acestor indicii, trebuie sa va adresati imediat la un service. Nu amanati! Situatia se poate agrava considerabil!

  Va intrebati de ce se defecteaza cureaua de distributie? Cureaua de distributie si kiturile sala, insasi, se poate defecta din cauza ca nu atrageti atentia la timp la semnalele de avertizare, instalarea elementelor ieftine si de proasta calitate, influente mecanice. Cel mai important este sa va adresati la timp la un service specializat. Acolo se va decide daca este nevoie de reparatii sau inlocuire.

  Unde pot sa fac inlocuirea kitului de sincronizare chisinau?

  Nu stiti la ce service sa va adresati pentru inlocuirea kitului de sincronizare a curelei de distributie? Veniti la cauciucuridevara! Cu ajutorul nostru o sa uitati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia pentru rezolvarea acestora. Detinem cel mai bun echipament si, in general, oferim cele mai bune conditii. Va intrebati care va fi pretul inlocuirii? Pretul este de la 150 de lei. Nu ezitati si vizitati-ne! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea kitului lantului de distributie 1Înlocuirea kitului lantului de distributie 2Înlocuirea kitului lantului de distributie 3Înlocuirea kitului lantului de distributie 4Înlocuirea kitului lantului de distributie 5Înlocuirea kitului lantului de distributie 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre