• RU
 • Înlocuirea injectoarelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce semne indica defectarea injectoarelor?

  Injectorul asigura injectarea unei portiuni de combustibil direct in camera de ardere interna. Orice abatere in functionarea lor, influenteaza si activitatea celorlalte sisteme. Iata de ce trebuie de monitorizat mereu starea automobilului si a componentelor sale, pentru a identifica la timp defectiunile si a le elimina, facand reparatie injector. Ca sa va dati seama daca este ceva in rneregula cu injectoarele, va prezentam aceste indicii:

  1. Motorul functioneaza instabil;

  2. Dinamica slaba a acceleratiei si pierderea puterii;

  3. Pornire dificila a centralei electrice;

  4. Oprirea motorului la ralanti;

  5. Cand porniti motorul se aud sunete stranii;

  6. Continut crescut de CO in gazele de esapament;

  7. Senzorul de nivel de oxigen functioneaza rau;

  8. Cresterea consumului de combustibil.

  Inlocuirea injectoarelor

  Injectoarele pot sa functioneze fara dereglari forte mult timp. Cand se face inlocuirea injectoarelor diesel cu altele neoriginale, va fi necesara inregistrarea injectoarelor, astfel de informatii sunt introduse in unitatea electronica de control si sunt necesare pentru functionarea motorului. De asemenea, este important sa se mentina cuplul de strangere al injectoarelor, care variaza intre 40–90 Nm si depinde de modelul specific.

  Functionarea injectorului este destul clara pentru fiecare sofer. O sina de injector moderna are propriile caracteristici de intretinere care nu pot interfera cu dezasamblarea si inlocuirea pieselor.

  Unde ma pot adresa pentru reparatie injectoare chisinau?

  Veniti la cauciucuridevara pentru a face inlocuirea injectoarelor! O echipa superba va asteapta, o echipa care este capabila sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Va intereseaza concret ce pret injectoare diesel de schimb avem? Pretul va fi de cca 660 de lei. Nu amanati! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea, curățarea și repararea injectoarelor 1Înlocuirea, curățarea și repararea injectoarelor 2Înlocuirea, curățarea și repararea injectoarelor 3Înlocuirea, curățarea și repararea injectoarelor 4Înlocuirea, curățarea și repararea injectoarelor 5Înlocuirea, curățarea și repararea injectoarelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre