• RU
 • Înlocuirea hidrocompensatorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Acest element reprezinta in sine un element hidraulic. El asigura spatiul liber necesar in mecanismul supapelor la influenta temperaturilor mari. Atunci cand unitatea de putere se incalzeste, piesele din ea se maresc, iar orificiile dintre ele, respectiv, se micsoreaza. Hidrocompensatorul are grija ca aceste spatii sa nu fie nici prea mici, nici prea mari. In caz de defectiune a acestuia pot surveni probleme mari, se recomanda inlocuirea hidrocompensatorului.

  Cand este necesara inlocuirea hidrocompensatorului?

  Cel mai frecvent semn al defectiunii hidrocompensatorului sunt bataile, care dureaza mai mult de doua minute dupa pornire. De asemenea, motorul se supraincalzeste. Sa vedem care sunt cauzele:

  1. - Ulei dens;
  2. - Supape infundate;
  3. - Uzura;
  4. - Ulei insuficient de dens;
  5. - Cresterea consumului de combustibil;
  6. - Functionarea instabila a motorului.

  Daca banuiti defectiunea hidrocompensatorului, atunci adresati-va la un service pentru a rezolva probleme. Nu asteptati!

  Inlocuirea hidrocompensatorului:pas cu pas

  1. - Demontarea clemelor acumulatorului;
  2. - Deconectarea lumanarilor si a duzelor;
  3. - Sunt scoase magistralele de ventilare, filtrul de aer si monturile;
  4. - Se scot suruburile cilindrului, colectorului etc.;
  5. - Demontarea articulatiilor aerului cu came;
  6. - Sunt demontate compensatoarele cu ajutorul unui bar magnetic;
  7. - Elementele ce urmeaza a fi instalate, sunt unse.

  Inlocuirea hidrocompensatorului costa de la 703 lei. Procedura este necesar de a fi facuta la un centru de deservire auto! Nu incercati acasa asa ceva!

  Inlocuirea hidrocompensatorului in Chisinau

  Stati pe ganduri unde va puteti deservi automobil? Noi va indrumam. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de tot suportul in problemele aparute. Avem lucratori exceptionali. Acestia vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile de inlocuire a hidrocompensatorului se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea hidrocompensatorului 1Înlocuirea hidrocompensatorului 2Înlocuirea hidrocompensatorului 3Înlocuirea hidrocompensatorului 4Înlocuirea hidrocompensatorului 5Înlocuirea hidrocompensatorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre