• RU
 • Înlocuirea garniturilor motorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Inlocuirea garniturii - esenta

  Garnitura capacului supapei este proiectata sa etanseze planul dintre bloc si capac. De asemenea, mentine presiunea necesara in interiorul sistemului de ulei, impiedicand scurgerea uleiului si a lichidului de racire. Este necesar de schimbat garnitura in aceasta parte a motorului.

  Inlocuirea garniturii capacului supapei este efectuata de specialistii in orice service auto, dar acest serviciu va costa in medie aproximativ 1780 de lei. Piesa in sine va va costa de la 20 la 890 lei. Pretul depinde de calitatea produsului si de modelul masinii.

  Cand trebuie schimbata garnitura?

  Nu exista o perioada concreta, conform careia sa fie necesara inlocuirea garniturii motorului. Durata de viata a acestui produs depinde de modelul si starea generala a motorului vehiculului, stilul de conducere al soferului precum si multi alti factori. Totusi, va putem prezenta niste semne ce indica faptul ca garnitura a incetat sa-si indeplineasca functiile:

  1. aparitia uleiului de motor sau a lichidului de racire in zona de legatura la jonctiunea blocului cu capul;

  2. aparitia impuritatilor straine in ulei, ceea ce indica patrunderea lichidului de racire in sistemul de ulei prin garnitura;

  3. schimbarea naturii evacuarii la incalzirea motorului, ceea ce indica patrunderea lichidului de racire in cilindri;

  4. aparitia petelor de ulei in rezervorul lichidului de racire.

  Inlocuirea garniturii supapei la cauciucuridevara pret

  Aveti necesitatea de a face inlocuirea garniturii sau cu vopsire, veniti la cauciucuridevara. Specialisti talentati si consacrati va asteapta in centrul nostru de deservire auto. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Avem utilaj de ultima ora, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Pentru noi este vital de important ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom asigura servicii calitative la preturi avantajoase. N-o sa regretati! Nu amanati pe maine, ceea ce puteti face astazi. Alegeti cel mai bun service, iar de restul ne ocupam noi.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea garniturii cutiei de viteze 1Înlocuirea garniturii cutiei de viteze 2Înlocuirea garniturii cutiei de viteze 3Înlocuirea garniturii cutiei de viteze 4Înlocuirea garniturii cutiei de viteze 5Înlocuirea garniturii cutiei de viteze 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre