• RU
 • Înlocuirea garniturilor colectorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Credeti ca aveti nevoie de inlocuirea colectorului de admisie si evacuare? Sa ne clarificam impreuna ce este in neregula. Colectorul de admisie este un element important in randul dispozitivelor legate de motorul cu ardere interna. acesta asigura amestecul de aer si combustibil, ducand rezultatul direct catre cilindri.

  In functionarea corecta a motorului este importanta evacuarea resturilor de ardere a combustibulului. Pentru detasarea gazelor de la motor, gazele din cilindri nimeresc in colectorul de evacuare (colector, teava de primire, amortizoare). Colectorul de evacuare strange toate resturile de ardere a combustibilului de la toate cilindrele si le emana in atmosfera.

  Ambele colectoare functioneaza la maxim, si nu e de mirare, ca piesele lor se pot deteriora, mai ales garnitura.

  Garnitura defecta a colectoarelor - cum o depistam?

  In general garniturile se defecteaza din cauza variatiilor de temperatura, calitatea proasta se la producator, vibratii in timpul deplasarii etc. Ca sa va dati seama despre starea functionala a garniturii colectoarelor, va informam despre urmatoarele semne:

  1. - se aude un suierat puternic, atunci cand motorul este pornit;
  2. - de sub capota se aud zgomote stranii;
  3. - functionarea incorecta a motorului;
  4. - incapacitatea motorului de a atinge puterea maxima;
  5. - scurgeri ale uleiului de motor sau lichidului de racire.

  Vizitarea unui centru de deservire auto nu trebuie amanata, in caz de observati astfel de simptome. Nu riscati cu viata dumneavoastra si a celor de alaturi. Rezolvati toate problemele la timp.

  Inlocuirea garniturii colectorului de admisie si evacuare la cauciucuridevara

  Cel mai bun loc pentru a va deservi automobilul este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Spre exemplu, doriti sa stiti cat va va costa inlocuirea acestor garnituri? Va trebui sa scoateti din buzunar de la 350 de lei per caz. Va oferim cele mai bune conditii. Nu pierdeti sansa de a beneficia de ele. Veniti la centrul nostru!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea garniturilor colectorului de evacuare și de admisie 1Înlocuirea garniturilor colectorului de evacuare și de admisie 2Înlocuirea garniturilor colectorului de evacuare și de admisie 3Înlocuirea garniturilor colectorului de evacuare și de admisie 4Înlocuirea garniturilor colectorului de evacuare și de admisie 5Înlocuirea garniturilor colectorului de evacuare și de admisie 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre