• RU
 • Înlocuirea garniturii de eșapament

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de evacuare raspunde de evacuarea gazelor de esapament. Pentru ca procesul dat sa fie imbunatatit, se folosesc garniturile. Printre garniturile din acest sistem putem enumera garnitura colectorului de evacuare, inelul de etansare a tobei de etansare etc. In caz de defectare, se recomanda o inlocuire garnitura de evacuare, pentru a evita efecte si mai grave.

  Cand trebuie de inlocuit garnitura la sistemul de evacuare?

  Desi este menita de a imbunatati procesul de lucru in sistemul de evacuare, garniturile sunt supuse si ele uzurii. Pentru a intelege ca ceva este in neregula cu garnitura si a intreprinde masuri de solutionare la timp, atrageti atentia la aceste semne:

  1. - aparitia mirosului de gaze de esapament in salonul automobilului;
  2. - auziti sunete stranii din compartimentul motorului;
  3. - arsuri la fundul automobilului;
  4. - arsuri in locurile de conexiune a elementelor;
  5. - scaderea puterii motorului;
  6. - gazele de esapament sunt emanate cu dificultate;
  7. - sunetul gazelor de esapament este modificat.

  Adresati-va la un service in caz de observati asa simptome. Reparatia garniturii este, practic, imposibila. Asadar, inlocuirea acesteia este unica solutie. Procedura de inlocuire a garniturii de la sistemul de evacuare incepe de la 181 lei. Nu amanati procedura de azi pe maine. Fiecare minut de intarziere agraveaza si mai mult starea automobilului dumneavoastra!

  Inlocuirea garniturii de la sistemul de evacuare in Chisinau

  Sunteti in cautarea unui service demn de incredere? Cauciucuridevara este ceea ce cautati. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu aici. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de catre specialistii nostri sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea garniturii de eșapament 1Înlocuirea garniturii de eșapament 2Înlocuirea garniturii de eșapament 3Înlocuirea garniturii de eșapament 4Înlocuirea garniturii de eșapament 5Înlocuirea garniturii de eșapament 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre