• RU
 • Înlocuirea garniturii de ulei a tijei și a semi-axei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  La schimbarea vitezelor (CVT) colaboreaza si asa-numitul stem si sigiliul sau. Acest dispozitiv colaboreaza si cu mecanismul de angrenare a vitezelor. Atunci cand stemul este uzat, apar probleme cu schimbarea vitezelor. Atunci cand sigiliul (etansarea) este defectat, cutia de viteze pierde ulei. In oricare dintre cazuri se face schimbarea sigiliu de ulei stem.

  Semiaxa face conexiunea dintre motorul cu ardere interna si roti. Datorita semiaxei rotile pot coti. Sigilul ei este instalat pe o conexiune dintre ea si CVT. Datorita sigiliului dat nu are loc scurgerea de ulei, nu nimereste praful, umiditatea. Daca un astfel de sigiliu va fi defectat, atunci scurgerile de ulei din CVT vor fi inevitabile.

  Cand trebuie de schimbat stemul?

  Un stem sau un sigiliu uzat poate identificat cu ajutorul urmatoarelor semnale:

  1. - Nu functioneaza o anumita viteza;
  2. - Joaca manerul CVT.
  3. - De asemenea, si suprafata dispozitivului pare stearsa.

  La aparitia unor astfel de semnale, trebuie sa va duceti masina la service! Fiecare clipa conteaza!

  Cand trebuie de schimbat sigilul semiaxei?

  Sigiliile sunt supuse influentei negative ale diferitor factori, ca rezultat acestea pierd din elasticitate si crapa ulterior. Cauzele defectiunii sunt urmatoarele:

  1. - uzura esentiala care are loc cu timpul;
  2. - condus iresponsabil, consecinte ale accidentelor;
  3. - montarea unor dispozitive asemanatoare de calitate proasta;
  4. - lucrarile de montare nu au decurs corect.

  Despre necesitatea de a face inlocuirea unui epiploon al unei semiaxe (sigiliul semiaxei) ne comunica scurgerile de ulei. La observarea acestui semn, trebuie sa va adresati la un centru de deservire auto neaparat.

  Schimbarea sigiliului stem si al semiaxei in Chisinau

  Cauciucuridevara este un service de incredere. La noi va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la service-ul nostru, nu o sa va para rau! Aici veti avea parte de tot sprijinul referitor la schimbarea sigiliilor. La noi, schimbarea sigiliului stem costa de la 393 lei, schimbarea sigiliului semiaxei - de la 516 lei. Oamenii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea garniturilor de etanșare a uleiului pentru tijă și semiexei 1Înlocuirea garniturilor de etanșare a uleiului pentru tijă și semiexei 2Înlocuirea garniturilor de etanșare a uleiului pentru tijă și semiexei 3Înlocuirea garniturilor de etanșare a uleiului pentru tijă și semiexei 4Înlocuirea garniturilor de etanșare a uleiului pentru tijă și semiexei 5Înlocuirea garniturilor de etanșare a uleiului pentru tijă și semiexei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre