• RU
 • Înlocuirea garniturii de ulei a cremalierei de direcție și a garniturii de ulei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Portbagajul rackului de directie tine tot uleiul in interior. Defectiunea acestei piese poate duce la defectiunea intregului nod. Prin urmare, este mult mai avantajos de facut inlocuirea portbagajului rackului de directie, decat intreg dispozitivul. Aceiasi situatie este si cu inlocuirea garniturii de ulei de directie. Garnitura de ulei are grija ca nivelul uleiului sa fie permanent in norma. ambele piese sunt vital de necesare pentru functionarea sistemului de directie. Deteriorarea lor va crea mari batai de cap.

  Semne de defectiune a portbagajului rackului de directie

  Daca observati urmatoarele simptome, inseamna ca portbagajul rackului de directie este defect si trebuie de facut inlocuirea acestuia:

  1. observati fisuri, taieturi si alte defecte;
  2. cauciucul a devenit dur, nu mai este elastic;
  3. a aparut ulei pe elementele din vecinatate, fapt ce dovedeste scurgeri;
  4. auziti batai la volan, atunci cand va deplasati pe drumuri cu suprafete neregulate;
  5. se blocheaza volanul cateodata.

  Desi simptomele date par minore, insasi ca piesa, ignorarea acestora poate aduce mari batai de cap si nu numai. Inchipuiti-va ca va deplasati cu viteza mare si deodata s-a blocat volanul? Ingrozitor, da? Ei bine, pentru a evita asa situatii, monitorizati starea portbagajului rackului de directie. La service se va stabili cauza exacta a defectiunii si la necesitate va trebui sa inlocuiti capacul cremalierului de directie.

  Semne de defectiune a garniturii de ulei

  Am vorbit de semnele de defectiune a portbagajului rackului de directie, acum sa trecem la garnitura de ulei. Este foarte important ca si aceasta sa functioneze bine. Sa vedem care sunt primele simptome:

  1. observam scurgeri de lichid pe carcasa garniturii;
  2. scaderea nivelului de lichid in rezervorul pompei de servodirectie;
  3. este necesar un efort mai mare.

  Cauzele incalcarii etansarii pot fi explicate prin uzura esentiala a pieselor, pierderea elasticitatiii, defecte la suprafata cum ar fi coroziunea, zgarieturile etc.

  In orice caz, cum observati astfel de semne, vizitati imediat un service. Nu puneti in pericol viata si securitatea dumneavoastra, a pasagerilor, a tuturor participantilor la trafic! Plus, ca si procedura trebuie incredintata specialistilor, ce poseda cunostintele si abilitatile necesare. Incercarea de a face inlocuirea pieselor in conditii de casa nu va aduce la nimic bun.

  Inlocuirea portbagajului rackului de directie in Chisinau

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti inlocuirea portbagajului rackului de directie in Moldova, veniti la cauciucuridevara. Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Doriti sa stiti care este costul inlocuirii portbagajului cremalierului de directie? Lucrarea o sa va coste de la 316 lei. Iar inlocuirea garniturii de ulei? La fel un pret avantajos - 297 de lei. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa! Oferim cele mai bune conditii pentru inlocuirea pieselor.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea capacului de praf și a garniturii de ulei a cremalierei de direcție 1Înlocuirea capacului de praf și a garniturii de ulei a cremalierei de direcție 2Înlocuirea capacului de praf și a garniturii de ulei a cremalierei de direcție 3Înlocuirea capacului de praf și a garniturii de ulei a cremalierei de direcție 4Înlocuirea capacului de praf și a garniturii de ulei a cremalierei de direcție 5Înlocuirea capacului de praf și a garniturii de ulei a cremalierei de direcție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre