• RU
 • Înlocuirea garniturii de ulei a arborelui cotit

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Etansarea arborelui cotit este uzata, atunci cand observam la acesta scurgeri de ulei. Un astfel de indiciu nu trebuie de ignorat. In asemenea caz doar inlocuirea etansarii arborelui cotit va poate ajuta. Procedura trebuie efectuata cat mai rapid, pentru a evita alte defectiuni, precum cea a curelei de distributie. Dupa care si motorul va fi afectat la randul sau. Solutia cea mai buna este adresarea la un service, unde toate toate problemele se vor rezolva!

  De ce este nevoie de inlocuirea etansarii arborelui cotit?

  Pentru ca dispozitivul sa functioneze bine acesta are nevoie de o anumita cantitate de ulei. In asa mod elementele motorului sunt aparate de supraincalzire si iesire din uz. Pentru a preveni scurgerile, orificiul unde acesta se roteste este acoperit cu etansare. De obicei, astfel de etansari se inlocuiesc la fiecare 100 000 km deplasare, insa ele pot iesi din uz si mai devreme. Haideti sa vedem impreuna de ce si cand este nevoie de inlocuirea etansarii arborelui cotit:

  1. - nimerire de particule straine odata cu aprovizionarea cu ulei nou;
  2. - supraincalzirile dese duce la aparitia scurgerilor;
  3. - etansarea fabricata din materiale de proasta calitate de inlocuit, deoarece se uzeaza cu timpul;
  4. - daca motorul nu functioneaza corect, va avea de suferit si etansarea arborelui cotit;
  5. - daca etansarea nu a fost montata corect, atunci se va defecta. Inlocuirea va fi inevitabila.

  Cum observati asa simptome, vizitati specialistii imediat! Este categoric interzis sa va deplasati cu etansarea defecta. Acest fapt poate duce la urmari foarte grave. Un centru de deservire auto este cea mai buna solutie in asemenea situatie!

  Inlocuirea etansarii arborelui cotit - unde sa ma adresez pentru asta?

  Salvarea pentru automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara! Cauciucuridevara va va oferi tot sprijinul in problemele aparute. Echipa va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Stati fara griji! Va intrebati care va fi pretul pentru inlocuire? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pretul este de la 1411 de lei. Nu ezitati! Vizitati-ne cat mai repede! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea garniturii de ulei a arborelui cotit 1Înlocuirea garniturii de ulei a arborelui cotit 2Înlocuirea garniturii de ulei a arborelui cotit 3Înlocuirea garniturii de ulei a arborelui cotit 4Înlocuirea garniturii de ulei a arborelui cotit 5Înlocuirea garniturii de ulei a arborelui cotit 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre