• RU
 • Furtunuri de frana de schimb

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de franare asigura securitatea soferului si a pasagerilor automobilului, dar si a celorlalti participanti la trafic. Este foarte important ca sisitemul de franare sa fie in stare ideala ca sa poata face asta. Dintre componentele sistemului de franare de mare importanta sunt furtunurile de franare. Acesta fac conexiunea dintre partea mobila a suspensiei si caroserie. Din cauza ca aceste furtunuri sunt supraincarcate, sunt afectate de murdarii si alti factori negativi, ele ies repede din functiune. Apar fisuri, rupturi. Un furtun de frana defect poate cauza un grav accident. Iata de ce trebuie facuta inlocuirea furtunului de frana la primele semnale de defectiune.

   

  Cand furtunurile de frana trebuie inlocuite?

  O multime de factori pot cauza iesirea din functiune a furtunurilor de frana. Aici avem in vedere variatiile de temperatura, agentii reactivi, conditiile proaste de pe drumuri etc. Atunci cand observati urmatoarele defectiuni, sa stiti ca este nevoie de inlocuire:

  1. - fisuri pe partea exterioara a furtunului;
  2. - exfolierea interiorului furtunului;
  3. - abraziuni;
  4. - coroziunea fitingurilor;
  5. - sectiunile ridicate locale;
  6. - scurgerea lichidului de frana.

  Nu ezitati si duceti automobilul la un centru de deservire, de indata ce observati macar unul dintre aceste semnale.

  Inlocuirea furtunului de frana - pas cu pas

  Inlocuirea furtunului de frana trebuie incredintata doar specialistilor. Este o procedura complexa, care necesita experianta si cunostinte speciale. Atrageti atentia la pasii acesteia, pentru a va crea o imagine mai ampla:

  1. - Vehiculul este amplasat pe o suprafata plana.
  2. - Roata din fata este scoasa.
  3. - Racordul liniei de frana trebuie desurubat.
  4. - Trebuie de scos suportul si varful din suport.
  5. - Este necesar de desurubat racordul furtunului de la cilindrul de lucru.
  6. - Trebuie de desurubat furtunul deteriorat de pe conducta de frana.
  7. - Noul furtun se instaleaza.
  8. - Sistemul este asamblat in ordine inversa.

  Procedura de inlocuire a furtunului de frana are un pret avantajos. Pretul va fi undeva de la 190 de lei.

  Inlocuirea furtunului de frana in Chisinau

  Nu puteti lua o decizie referitor la locul unde va puteti deservi automobil? Noi venim cu un sfat util in acest sens. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul in problemele aparute. Avem profesionistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile de inocuire a furtunului de frana se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea furtunurilor de frână 1Înlocuirea furtunurilor de frână 2Înlocuirea furtunurilor de frână 3Înlocuirea furtunurilor de frână 4Înlocuirea furtunurilor de frână 5Înlocuirea furtunurilor de frână 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre