• RU
 • Înlocuirea firelor de înaltă tensiune de aprindere

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Repararea firelor de inalta tensiune

  Firele de inalta tensiune repartizeaza curentul electric de la bobine la bujii. Firele date nu permit ca tensiunea inalta sa afecteze alte componente ale automobilului, pastrand-o in sine. De asemenea, ele trebuie sa reziste variatiilor de inalta tensiune. Atunci cand firele de inalta tensiune nu-si mai pot exercita functia, celelalte componente ale automobilului vor fi grav afectate. Pentru a preveni asa urmari nedorite, trebuie de facut repararea firelor de inalta tensiune. 

  Cum sa inteleg ca firele trebuie reparate?

  Pentru a intelege daca aveti nevoie de repararea firelor de inalta tensiune, trebuie sa luati in considerare cateva simptome:

  • O mare cantitate de hidrocarbura se afla in gazele de esapament;

  • Motorul se porneste cu dificultate;

  • De asemenea, motorul nu functioneaza bine;

  • Masina da semne de turbulente;

  • Creste consumul de combustibil;

  • ECU iese din functiune.

  In vederea evitarii efectelor negative, ce pot afecta grav starea automobilului dumneavoastra, duceti masina la service la timp. In cadrul unui service auto lucreaza specialisti cu cunostinte si experienta necesara. De asemenea, in asa locuri este tot echipamentul necesar pentru asta. Asa ca nu pierdeti timpul si duceti masina la un service. Si inca un aspect:nu incercati sa faceti reparatii desinestatatoare! Veti inrautati doar situatia!

  Repararea firelor de inalta tensiune in Chisinau

  Am probleme cu autoturismul, doresc sa gasesc un service auto de incredere? Cauciucuridevara este un centru de deservire, unde va puteti uita de toate problemele ce tin de vehicul! Vizitati-ne, nu o sa va para rau! Aici va veti bucura de un suport enorm referitor la repararea firelor de inalta tensiune. Specialistii nostri au o mare experienta in asa tip de lucrari. Va intereseaza pretul unor astfel de lucrari? Acesta va fi de la 109 lei. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Cu noi, repararea firelor de inalta tensiune este cea mai sigura! Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea firelor de aprindere 1Inlocuirea firelor de aprindere 2Inlocuirea firelor de aprindere 3Inlocuirea firelor de aprindere 4Inlocuirea firelor de aprindere 5Inlocuirea firelor de aprindere 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre