• RU
 • Înlocuirea filtrului de ulei de motor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Uleiul de motor contribuie la racirea pieselor motorului. De asemenea, acesta curata suprafatele interioare ale acestuia de fel de fel de depuneri. Cu timpul uleiul acumuleaza fel de fel de impuritati si aici in joc intra filtrul de ulei. Filtrul de ulei acumuleaza toate aceste impuritati. Dupa un timp, filtrul se infunda si nu mai poate curati uleiul. Astfel uleiul necuratit circula in sistem, afectand celelalte piese. Prin urmare, o inlocuire filtru de ulei este absolut necesara!

  Schimb de ulei si filtre - cand si de ce se face?

  De regula inlocuirea uleiului uzat din motor si a filtrului de ulei insasi, se recomanda de facut la fiecare 10 000 - 15 000 km deplasare. Luand in seama conditiile oribile ale drumurilor noastre, inlocuirea poate fi necesara si mai devreme. Calitatea drumurilor influenteaza mult asupra acestui fapt! In afara de calitatea proasta a drumurilor mai sunt si alti factori care influenteaza negativ asupra filtrului de ulei:

  1. - un stil agresiv si iresponsabil de condus. Aici avem in vedere pornirile bruste, franarile bruste etc.);
  2. - deplasarea frecventa in rampe;
  3. - deplasari dese la distante mici;
  4. - timpul petrecut in ambuteiaje;
  5. - deplasarea cu motor neincalzit suficient;
  6. - supraincarcarea cu greutati.

  Cum sa-mi dau seama ca filtrul de ulei s-a infundat? Temperatura motorului va creste peste 100 grade, va creste si consumul de combustibil. Un alt semn ar fi intreruperile in functiunea motorului si scadere a capacitatii sale de lucru. Va intereseaza cat costa schimb ulei si filtre? Un pret schimb ulei si filtre ar incepe de la 100-150 lei.

  Inlocuirea filtrului de ulei in Chisinau

  Unde in Chisinau pot sa schimb ulei si filtre? Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, propunem un schimb ulei plus filtre pret avantajos. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe in ceea ce priveste filtre schimb ulei stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea filtrului de ulei de motor 1Înlocuirea filtrului de ulei de motor 2Înlocuirea filtrului de ulei de motor 3Înlocuirea filtrului de ulei de motor 4Înlocuirea filtrului de ulei de motor 5Înlocuirea filtrului de ulei de motor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre