• RU
 • Înlocuirea filtrului de particule

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Filtrul de particule are un rol ecologic, caci filtreaza de particule de praf si cenusa. De asemenea, acest filtru previne emanarea esapamentelor nocive in atmosfera. Odata cu infundarea acestui filtru, el nu-si mai poate exercita functia pe deplin. Motorul si intreg sistem de combustibil au de suferit din aceasta cauza! Prin urmare, o inlocuire filtru de particule este necesara pentru a preveni asa urmari neplacute.

  Cum sa inteleg ca filtrul s-a infundat si a venit timpul de inlocuit?

  1. - Pe panoul de bord veti observa indicatorul cu eroarea DPF;
  2. - Automobilul va pierde considerabil din putere;
  3. - Gazele de esapament devin negre;
  4. - Se aud zgomote stranii de la motor, precum de la un sarpe;
  5. - Nivelul de ulei de la motor creste mult.

  Inlocuirea filtrului de particule se recomanda de a face cam la fiecare 50 mii - 120 mii km deplasare. Daca observati simptome dintre acestea, inseamna ca filtrul s-a infundat si este nevoie de o inlocuire prematura. Asupra infundarii filtrului influenteaza combustibilul de proasta calitate, insuficienta de aer in functionarea motorului, precum si o cantitate mare de cenusa in gazele de esapament. 

  Pentru a inlocui filtrul de particule, duceti-va la un auto service. Pretul pentru aceasta masura va incepe de la 3400 lei.

  Inlocuirea filtrului de particule in Chisinau

  Centrul ideal pentru inlocuire dpf este cauciucuridevara. In cadrul acestui centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute la masina dumneavoastra: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu, care au o experienta enorma. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune, accesibile tuturor buzunarelor. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul, cat n-ati cauta. 

  Faceti-ne o vizita si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Îndepărtarea și înlocuirea filtrului de particule 1Îndepărtarea și înlocuirea filtrului de particule 2Îndepărtarea și înlocuirea filtrului de particule 3Îndepărtarea și înlocuirea filtrului de particule 4Îndepărtarea și înlocuirea filtrului de particule 5Îndepărtarea și înlocuirea filtrului de particule 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre