• RU
 • Înlocuirea filtrului de combustibil submersibil

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce rol joaca un filtru de combustibil in acest tip de sistem? Filtrul de combustibil submersibil trebuie sa asigure presiunea optima in sistem la orice regim de lucru al motorului. Trebuie sa asigure rampa cu combustibilul necesar. Odata cu infundarea acestui filtru, el nu-si mai poate exercita pe deplin functia. Celelalte elemente ale sistemului au de suferit din cauza asta. Asadar, pentru a mentine functionarea optima a intregului sistem, se recurge la inlocuirea filtrului de combustibil submersibil. Nu amanati de azi pe maine astfel de proceduri, consecintele pot fi dezastruoase!

  Cum sa inteleg ca filtrul de combustibil submersibil trebuie schimbat?

  1. - motorul functioneaza instabil (pierde din puterea sa, nu atinge turatiile maxime);
  2. - automobilul tresare in timpul deplasarii;
  3. - se atesta un consum de combustibil crescut;
  4. - este dificil de pornit automobilul;
  5. - automobilul se opreste neintemeiat.

  Schimbarea filtrului de combustibil submersibil se recomanda de facut la fiecare 30 mii km deplasare in cazul masinilor cu motor diesel, in cazul motoarelor pe benzina - 90 mii km deplasare. Pretul pentru inlocuirea acestui tip de filtru incepe cu 340 lei. Neefectuarea la timp a acestei proceduri va duce la defectarea sondei lambda, uzarea motorului, emanarea unui mare volum de gaze de esapament in atmosfera!

  Inlocuirea filtrului de combustibil submersibil in Chisinau

  Cautati un service de incredere ca sa inlocuiti filtrul de combustibil? Cauciucuridevara este centrul de deservire auto de care aveti nevoie! La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de toate acestea! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Schimbarea filtrului de combustibil cu imersie 1Schimbarea filtrului de combustibil cu imersie 2Schimbarea filtrului de combustibil cu imersie 3Schimbarea filtrului de combustibil cu imersie 4Schimbarea filtrului de combustibil cu imersie 5Schimbarea filtrului de combustibil cu imersie 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre