• RU
 • Înlocuirea filtrului de aer al motorului și al cabinei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Filtrul de aer este o piesa importanta fara de care nu este posibila functionarea corecta a motorului. De asemenea, un filtru de aer (de salon) elimina substantele toxice, care nimeresc in salon automobilului prin sistemul de ventilare. In caz de defectare, este nevoie, deci, de inlocuire filtru de aer.

  Cand este necesara inlocuirea filtrului de aer?

  La cat timp se schimba filtrul de polen? Se recomanda cam la fiecare 10 000 km. Dar poate sa fie necesar si mai des. Aici depinde de mai multi factori. Pentru a va da seama cand trebuie sa faceti inlocuirea filtrului de aer, atrageti atentia la urmatoarele semne:

  1. in interiorul automobilului se simte un miros neplacut;
  2. aparatul de aer conditionat lucreaza la maxim si iarna, si vara, dar nu se simte un flux de aer suficient;
  3. geamurile transpira, nivel ridicat de umiditate in salon.

  Acestea sunt semnele de avertizare ale filtrului de aer (de salon). Daca vorbim de filtrul de aer legat de motor, atunci atrageti atentia la eficienta acestuia. Daca observati ca scade puterea lui, creste consumul de combustibil, creste nivelul de CO2, inseamna ca filtrul s-a infundat si nu-si mai exercita functia cum se cuvine.

  Inlocuirea filtrelor

  Procedura de inlocuire a filtrelor de aer si inlocuirea filtrului de cabina este cam aceeasi. Sa vedem care sunt principalele etape:

  1. Demontarea filtrelor vechi. De obicei, filtrele de aer si de cabina sunt situate sub capota pentru a putea fi demontate usor. 
  2. Alegerea modelului. Ca sistemul de curatare a aeruluisaf unctioneze asa cum trebuie, este necesar de ales tipul potrivit de filtre.
  3. Instalarea de noi filtre. Un aspect important al eficientei filtrarii este aplicarea stransa a capacului elementului pe marginea corpului sau.

  Inlocuirea filtrelor trebuie incredintata doar specialistilor! Economisiti timpul, dar si nervii dumneavoastra! Plus ca in caz de va apucati singur de asta, riscati sa deteriorati ceva, iar asta va va aduce cheltuieli suplimentare pentru reparatii viitoare. Procedura costa de la 70 de lei.

  Inlocuirea filtrelor de aer si de salon in Chisinau

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti schimbarea acestor filtre, veniti la cauciucuridevara. Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nicio clipa!

  Autoservice nostru
  Schimbarea filtrului de aer și a filtrului de cabină al motorului 1Schimbarea filtrului de aer și a filtrului de cabină al motorului 2Schimbarea filtrului de aer și a filtrului de cabină al motorului 3Schimbarea filtrului de aer și a filtrului de cabină al motorului 4Schimbarea filtrului de aer și a filtrului de cabină al motorului 5Schimbarea filtrului de aer și a filtrului de cabină al motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre