• RU
 • Inlocuirea etansarii diferentiale

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Etansarea intr-un automobil reprezinta un consumabil, care nu permite uleiului sa se scurga din cutia de viteze, asigura protectia contra murdariei. Consumabilele se uzeaza repede, de asta si se numesc consumabile. Iata de ce in caz de defectiune este recomandata inlocuirea etansarii diferentiale.

  De ce se defecteaza etansarea diferentiala?

  Defectarea etansarii diferentiale este un proces esential. Uzarea acestora este inevitabila. Cauzele uzurii sunt urmatoarele:

  1. - stil de conducere agresiv;
  2. - temperaturi ridicate;
  3. - uzarea mecanica;
  4. - ulei vechi;
  5. - greselile specialistilor care au lucrat cu automobilul anterior;
  6. - defectiuni ale arborelui;
  7. - coroziunea elementelor metalice. 

  Semnele de defectiune ale etansarii diferentiale

  De regula, etansarea diferentiala nu poate fi reparata, asa ca in caz de defectare se face inlocuirea. Cum sa inteleg asta? Atrageti atentia la urmatoarele semne, pentru a intelege cand trebuie sa faceti inlocuirea:

  1. - zgomote straine;
  2. - scurgeri de ulei sau antifriz;
  3. - se pot observa urme de ulei si pe placutele de frana;
  4. - discurile de frana sunt acoperite cu un strat de ulei;
  5. - placutele de frana nu functioneaza.

  In caz de observati asa semnale, adresati-va imediat la un centru de deservire auto. Inlocuirea etansarii trebuie lasata pe maina specialistilor. Inlocuirea etansarii diferentiale costa de la 570 lei. Nu este un pret atat de mare, in comparatie cu utilitatea sa.

  Inlocuirea etansarii diferentiale in Chisinau

  A aparut necesitatea de a inlocui etansarea diferentiala? Nu stiti unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara. Aici sa va puteti debarasa de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Plus, avem un utilaj si echipament performant. Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Asiguram cele mai bune conditii pentru clientii nostri. Conditii mai bune nu veti gasi in alta parte. Nu ezitati si alegeti centrul nostru de deservire auto! Va asteptam, cu drag, la noi!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea etansarii diferentiale 1Inlocuirea etansarii diferentiale 2Inlocuirea etansarii diferentiale 3Inlocuirea etansarii diferentiale 4Inlocuirea etansarii diferentiale 5Inlocuirea etansarii diferentiale 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre