• RU
 • Inlocuirea etansarii arborelui cotit

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce este un sigiliu si de ce este necesara inlocuirea etansarii arborelui cotit?

  Un sigiliu este, in esenta, un inel de etansare. Pentru a fi produs, se foloseste cauciuc fluor sau silicon. Cauciucul dat poate rezista la caldura si schimbarile de temperatura. De asemenea, este rezistent la efectele negative ale uleiului de motor.

  In ceea ce priveste motorul, acesta este echipat cu un sistem de lubrifiere, care furnizeaza ulei pentru toate mecanismele de lucru. Particularitatea arborelui cotit este ca corpul sau este scos, astfel incat lubrifiantul se scurge in punctele de iesire. In acest moment este instalat simeringul, al carui diametru corespunde pe deplin cu diametrul arborelui cotit.

  In timpul functionarii, uleiul este sub o anumita presiune, ceea ce face ca glanda sa fie presata impotriva partilor invecinate, etansand astfel locul scurgerii. In functie de caracteristicile de proiectare ale motorului, locatia etansarilor poate varia.

  Defectarea etansarii arborelui cotit afecteaza grav functionalitatea autoturismului. Iata de ce este recomandata inlocuirea acesteia.

  De ce se defecteaza sigiliile motorului?

  Va ganditi la inlocuirea sigiliilor, dar va intereseaza si de ce acestea ies din functiune? Va prezentam in continuare cateva motive:

  1. Supraincalzirea motorului. In aceasta situatie sigiliul incepe sa-si piarda proprietatile. El se deformeaza si etanseitatea sa scade.

  2. Inlocuirea prematura a uleiului de motor. Patrund impuritati in ulei cu timpul. O mica zgarietura se transforma intr-o fisura, provocand scurgeri de lubrifiant.

  3. Timp lung de inactivitate al masinii. In cazul in care autoturismul nu este folosit o perioada lunga de timp, cutia de presa se usuca si pierde elasticitatea sa.

  4. Defectiune ICE. Presiunea crescuta a gazelor din carter provoaca extrudarea chiar si a unui nou sigiliu si formarea unui spatiu intre acesta si arborele cotit.

  5. Bataia arborelui cotit. Dupa 100 de mii de km, partile sistemului de propulsie se uzeaza si se slabesc. Arborele cotit incepe sa vibreze, apare un spatiu intre el si etansarea de ulei, o potrivire perfecta devine imposibila. Garnitura in sine este deformata ca urmare a uzurii.

  Unde sa ma adresez pentru inlocuirea etansarii motorului?

  Aveti nevoie de inlocuirea etansarii motorului? Nu stiti la ce service auto sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara! Avem specialisti calificati, ce sunt in stare sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj de ultima ora, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, pentru procedura respectiva va trebui sa cheltuiti in mediu 300 de lei. Pretul concret depinde insa de gravitatea defectelor. Nu amanati cu procedura data! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea garniturii de ulei a cutiei de viteze 1Înlocuirea garniturii de ulei a cutiei de viteze 2Înlocuirea garniturii de ulei a cutiei de viteze 3Înlocuirea garniturii de ulei a cutiei de viteze 4Înlocuirea garniturii de ulei a cutiei de viteze 5Înlocuirea garniturii de ulei a cutiei de viteze 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre