• RU
 • Înlocuirea cutiilor de viteze de direcție în Moldova

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Directia este elementul care transforma, intr-un anumit sens, miscarea volanului in virarea perechii de roti. Este foarte important ca aceasta sa fie in stare functionala. Inchipuiti-va o situatie cand trebuie sa virati urgent, de exemplu, vi s-a ivit un caine in fata, dar masina nu va asculta? Trist, nu-i asa? Pentru a evita asa situatii trebuie sa monitorizati permanent starea automobilului, si in caz de nevoie, sa faceti repararea directiei!

  Semnele defectiunii directiei

  Doriti sa stiti daca aveti nevoie de repararea directiei sau nu? Va intereseaza, in general, starea acesteia? Noi va prezentam cateva semnale, ce indica defectiunea directiei. Iata care sunt acestea:

  1. Sub masina observati urme de lichid de la servodirectie;
  2. Volanul este foarte greu de manevrat, posibil acest fapt se datoreaza unor scurgeri de lichide din sistem;
  3. Scartait, batai si alte zgomote, care se aud din partea coloanei de directie;
  4. Scurgeri de lichide din interior.

  Cum observati astfel de simptome, duceti imediat masina la un service pentru diagnosticare. Acolo se va identifica defectiunea exacta si se vor lua toate masurile pentru eliminarea acesteia.

  Repararea directiei in Moldova - proces de lucru

  Daca dupa diagnosticare vi s-a spus ca trebuie de facut repararea directiei, atunci procedura trebuie facuta pe loc. Nu va ganditi ca o sa economisiti,daca o sa incercati sa reparati singur. In asemenea situatie, puteti sa deteriorati ceva, iar reparatiile ulterioare va vor costa si mai mult. Pentru a va crea o impresie generala, va prezentam, succint, procesul de lucru:

  1. se scoate cutia de viteze si se spala;
  2. se demonteaza si se evalueaza starea rulmentilor si angrenajelor, se schimba inelele de etansare, garniturile de ulei etc. uzate sau deteriorate;
  3. se verifica starea arborilor mecanismului de directie pentru coroziune si uzura a suprafetelor;
  4. suprafetele sunt restaurate sau inlocuite;
  5. cutia de viteze este asamblata, testata la stand si instalata pe vehicul.

  Repararea directiei in Chisinau - unde sa ma adresez pentru asta?

  Locu ideal pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara va va ajuta in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Va intrebati care va fi pretul pentru reparatia directie pinion si cremaliera? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pretul este de la 243 de lei. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Repararea mecanismelor de direcție 1Repararea mecanismelor de direcție 2Repararea mecanismelor de direcție 3Repararea mecanismelor de direcție 4Repararea mecanismelor de direcție 5Repararea mecanismelor de direcție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre