• RU
 • Înlocuirea cutiei de siguranțe și a releului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce este cutia de siguranta? Care este rolul ei in functionarea autoturismului? Sa incercam de a raspunde la aceste intrebari. Cutia de siguranta este un element important in constructia automobilului. Cutia de siguranta are menirea de a proteja de scurtcircuite, supraincarcari electrice. In asa mod, este asigurata protectia de defectiune sau ardere. 

  Totusi, orice echipament electric se poate deteriora si sa nu functioneze. In acest caz, cel mai probabil siguranta este arsa. Asadar, trebuie de efectuat o diagnosticare, in caz de necesitate - inlocuirea cutiei de siguranta.

  Procedura consta din urmatorii pasi:

  1. Se opresc toate echipamentele electrice si aprinderea.
  2. Se deschide capacul cutiei de sigurante si se demonteaza siguranta suspecta.
  3. Trebuie de verificat siguranta. In caz ca arata suspect, inlocuirea se face cu una noua de la producatori cunoscuti.

  Pentru a inlocui cutia de siguranta in automobilul dumneavoastra este recomandabil adresarea la specialisti. Ei vor face diagnosticarea si vor decide ce procedeu de lucru sa aleaga. Lasati ideile de a va deservi automobilul in conditi casnice de-o parte. Procedura va costa la noi - de la 500 de lei .

  Unde ma pot adresa pentru inlocuirea cutiei de siguranta?

  Veniti la cauciucuridevara pentru a face inlocuirea cutiei de siguranta! Va asteapta formidabila. Echipa centrului nostru este capabila sa rezolve oricare problema in legatura cu autoturismul dumneavoastra. Dispunem de echipament de ultima generatie, datorita caruia nu intalnim nici un obstacol in realizarea obiectivelor noastre. Avem grija ca fiecare client ce vine la noi, sa fie multumit de serviciile noastre. Reputatia noastra inseamna mult pentru noi! Un client multumit - recenzie buna! Preturile noastre sunt accesibile. Mai avantajoase conditii ca la noi, nu veti gasi nicaieri in oras. Nu va vine sa credeti? Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Veti vedea totul cu proprii ochi! Va asteptam!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea releului de pornire 1Înlocuirea releului de pornire 2Înlocuirea releului de pornire 3Înlocuirea releului de pornire 4Înlocuirea releului de pornire 5Înlocuirea releului de pornire 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre