• RU
 • Înlocuirea curelei servodirecției

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cureaua de servodirectie este o piesa importanta in procesul de manevrare a autoturismului. Cureaua de servodirectie ajuta la functionarea pompei hidraulice de la arborele cotit. Este transmis momentul de rotire. In caz de defectiune, inlocuirea curelei de servodirectie este cea mai buna solutie.

  Cum sa-mi dau seama ca cureaua de servodirectie a iesit din uz?

  De regula, cureaua de servodirectie se schimba la fiecare 40-60 000 km. Insa, asta poate fi necesar si mai inainte. Este foarte simplu de priceput cand e ceva in neregula cu cureaua de servodirectie. Atrageti atentia la astfel de semne:

  1. - in rezervorul de servodirectie se aud zgomote, apar bulbuci;
  2. - pompa emite zgomote stranii;
  3. - se aude un suierat puternic din directia pompei;
  4. - volanul este dificil de manevrat.

  Cu semnele defectiunii ne-am clarificat! Totusi, din ce cauza apar astfel de probleme? Cauzele sunt multiple! Printre cele mai raspandite putem enumera uzura esentiala, uzura rulmentului, au nimerit elemente straine, uzura rotorului, fisuri in zona supapei reductorului etc. 

  Condusul cu cureaua de servodirectie defectata este destul de periculos! Inchipuiti-va situatia cand trebuie sa faceti o manevra, dar volanul nu functioneaza! Groaznic! Consecintele pot fi dezastruoase! Iata de ce trebuie sa va adresati la un service, indata ce observati semnalele de alarma!

  Pretul pentru inlocuirea curelei de servodirectie incepe de la 250 lei.

  Inlocuirea curelei de servodirectie in chisinau - unde sunt cele mai bune conditii?

  Aveti nevoie de inlocuirea lantului si curelei de distributie, dar nu stiti unde sa va adresati? Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. De aceea oferim cele mai bune servicii la cele mai bune conditii. Nu ratati de a face inlocuirea curelei de servodirectie chisinau la asa conditii! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea curelei servodirecției 1Înlocuirea curelei servodirecției 2Înlocuirea curelei servodirecției 3Înlocuirea curelei servodirecției 4Înlocuirea curelei servodirecției 5Înlocuirea curelei servodirecției 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre