• RU
 • Inlocuirea curelei pompei de injecție

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce presupune inlocuirea curelei pompei de injectie? Inlocuirea curelei pompei de injectie este o procedura destul de raspandita. Se recomanda de facut la fiecare 120 000 km. Este destul de important ca inlocuirea sa se faca la timp, pentru a evita defectiuni mai mari.

  Defectiunea curelei pompei de injectie

  Cum sa-mi dau seama ca cureaua pompei de injectie este defecta? Nu este asa de dificil! Luati seama la urmatoarele simptome:

  1. - creste consumul de combustibil;
  2. - motorul se porneste cu greu;
  3. - se atesta scurgeri de combustibil.

  Aceste simptome nu trebuie ignorate. Condusul cu cureaua pompei de injectie poate duce la deteriorarea motorului. Ceea ce va duce, la randul sau, la reparatii costisitoare sau chiar inlocuirea completa a motorului. Prin urmare, inlocuirea motorului este mult mai avantajoasa.

  Inlocuirea curelei pompei de injectie:etape

  Procedura de inlocuire a curelei pompei de injectie trebuie de incredintat doar specialistilor din cadrul unui service auto. Nici nu va ganditi sa faceti asa ceva acasa! O sa pierdeti timp, nervi si bani pentru reparatii suplimentare, caci, cu siguranta, veti deteriora ceva in proces. Totusi, pentru a va crea o impresie generala despre proces, va prezentam etapele procedurii:

  1. - Demontarea echipamentului (clema, ventilare etc.);
  2. - Demontarea curelei si rolei;
  3. - Curatarea locurilor de instalare;
  4. - Instalarea elementelor noi;
  5. - Asamblarea.

  Cat costa procedura? Pretul pentru inlocuirea curelei pompei de injectie incepe de la 1459 lei. Nu este un pret atat de mare pentru siguranta si confortul dumneavoastra!

  Inlocuirea curelei pompei de injectie - unde sunt cele mai bune conditii?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea curelei pompei de injecție 1Inlocuirea curelei pompei de injecție 2Inlocuirea curelei pompei de injecție 3Inlocuirea curelei pompei de injecție 4Inlocuirea curelei pompei de injecție 5Inlocuirea curelei pompei de injecție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre