• RU
 • Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Curelele unui automobil servesc pentru transmiterea puterii spre diverse parti ale acestuia. Cureaua de transmisie a ventilatorului se uzeaza la fel ca si alte elemente. In caz de defectiune, inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului se recomanda de a fi facuta imediat. Cand cureaua nu e bine fixata motorul la turatii inalte se poate supraincalzi sau chiar descompune. Cu asa pasi, si alte piese se vor defecta (pompa de apa, alternatorul etc.).

  Semnele defectiunii curelei ventilatorului

  Exista cateva semne care vor da dovada clar ca cureaua ventilatorului este defectata. Haideti sa vedem impreuna care sunt ele:

  1. - prezenta unor zgomote stranii in zona curelei, cum ar fi scartaitul;
  2. - luminozitatea farurilor scade considerabil;
  3. - motorul se supraincalzeste;
  4. - cureaua arata dezastruos, elementele acesteia sunt uzate, se observa multe fisuri pe ea.

  Odata cu observarea acestor semne vizita la un centru de deservire auto nu trebuie amanata! Fiecare clipa de intarziere poate costa mult! In cadrul unui centru de deservire auto, mesterii vor realiza lucrarile prompt. Daca va ganditi ca ati putea face inlocuirea curelei de transmisie in conditii casnice, mai bine lasati aceasta idee. s-ar putea sa deteriorati ceva, iar reparatia sa va coste si mai scump! Lasati totul pe mana specialistilor!

  Cauciucuridevara - cel mai potrivit loc pentru inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului

  Nu stiti unde sa faceti inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului? Opriti-va la cauciucuridevara! Cu ajutorul echipei noastre o sa uitati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cat ai clipi din ochi. Va faceti griji referitor la pret? Nu va faceti griji referitor la asta! Fiecare isi poate permite serviciile noastre. Va oferim cele mai bune si calitative conditii! Totul pentru confortul dumneavoastra! Asa ca nu ezitati si veniti la centrul nostru de deservire auto! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 1Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 2Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 3Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 4Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 5Inlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre