• RU
 • Înlocuirea curelei de distribuție auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cureaua de distributie se intinde intre scripetele arborelui cotit si arborele cu came. De asemenea, cureaua de distributie leaga partea de jos si de sus a motorului. Datorita acestui fapt, este sincronizata functionarea supapelor si pistoanelor, asigurandu-se a aprindere a combustibilului in ritmurile necesare.

  Defectarea curelei de distributie - semne

  Cand se face schimbarea curelei de distributie? Pentru a intelege daca cureaua de distributie s-a defectat sau nu, atrageti atentia la urmatoarele aspecte:

  1. - un termen lung de exploatare;
  2. - motorul este pornit cu dificultate;
  3. - scade puterea motorului;
  4. - foarte multe gaze de esapament sunt aruncate;
  5. - motorul emite zgomote stranii in partea de dinainte;
  6. - scurgeri in zona curelei de distributie;
  7. - motorul nu se porneste.

  In ceea ce priveste cureaua insasi, puteti observa mici fisuri pe ea, fire ale cordului iesite etc. Ruperea curelei de distributie va duce la defectarea pieselor motorului, pana la defectarea propriu - zisa a acestuia. 

  Cum se face inlocuirea curelei de distributie?

  1. - Mai intai de toate trebuie de pregatit automobilul pentru inlocuirea curelei de distributie. sunt scoase clemele negative, filtrul de aer, cureaua alternatorului etc.;
  2. - Se face slabirea intinzatorului;
  3. - Scoaterea curelei vechi;
  4. - Montarea curelei noi;
  5. - Verificare si reglare;
  6. - Reasamblarea tuturor componentelor.

  Schimbarea curelei de distributie trebuie incredintata doar specialistilor din cadrul unui service specializat. Pe langa cunostinte si experienta este nevoie si de conditii numite. Cat costa schimbarea curelei de distributie? Pretul pentru schimbarea curelei de distributie incepe de la 768 lei.

  Schimbarea curelei de distributie in Chisinau

  Cautati un centru de deservire auto pentru deservirea automobilului dumneavoastra? Cauciucuridevara este un service de incredere, unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la noi, nu o sa va para rau! Aici veti face schimbarea curelei de distributie. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag! Conditii mai bune nu veti gasi nicaieri in alta parte!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea curelei de distribuție auto 1Înlocuirea curelei de distribuție auto 2Înlocuirea curelei de distribuție auto 3Înlocuirea curelei de distribuție auto 4Înlocuirea curelei de distribuție auto 5Înlocuirea curelei de distribuție auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre