• RU
 • Înlocuirea crucilor arborelui cardanic și a articulațiilor sferice

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Articulatia CV este unul dintre elementele cele mai supraincarcate ale arborelui cardanic. O astfel de articulatie permite de a compensa prelungirile liniare sub orice unghiuri de functiune a nodurilor. De asemenea, articulatia este plastica si poate lucra sub orice unghi. Este evident ca in caz de defectiune, este influentata negativ acitivitatea intregului arbore. Asadar, inlocuirea articulatie homocinetica cardan este strict necesara in asa cazuri.

  Crucea, un alt element al arborelui cardanic, permite rotirea arborilor sub diverse unghiuri unul fata de altul.

  De ce se strica articulatia CV?

  O articulatie CV ar trebui sa functioneze mult timp bine, deoarece este foarte rezistenta. Cel mai des defectiunea acestui element se produce din vina soferilor insasi. Condusul agresiv, intretinerea iresponsabila, tentativele desinestatatoare de reparatii, toate aceste actiuni afecteaza starea articulatiei. Articulatia defecta va duce la defectarea semiaxei sau a arborelui cardanic.

  Cand trebuie de schimbat crucea arborelui cardanic?

  De obicei inlocuirea traversei arborelui cardanic se face la fiecare 30-50 km deplasare, insa kilometrajul poate fi si mai mic, si mai mare. Deci schimbarea se face:

  • cand au loc porniri bruste cu bucsare;
  • cand va deplasati pe drumuri neasfaltate mult timp;
  • cand este mult praf in aer si drumurile sunt murdare;
  • nu se face intretinerea conform cerintelor;
  • la spalarea fundului masinii cu aparate de presiune inalta;
  • cand balamaua este asamblata incorect;
  • arborele cardanic este decalibrat.

  Inlocuirea articulatiei CV si a crucii arborelui cardanic in Chisinau

  In caz de aveti nevoie de inlocuirea articulatiei CV sau a crucii arborelui cardanic, Cauciucuridevara este locul perfect pentru a face asta. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Ei sunt, intotdeauna, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Va oferim consultatie referitor la orice problema. Va intrebati cat costa procedura data? Pretul pentru inlocuirea articulatiei CV va fi de la 340 de lei, iar pentru inlocuirea crucii - de la 575 lei. Noi efectuam lucrarile in termenul stabilit. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. Veniti la centrul nostru de deservire auto! Nu veti regreta.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea pinionului și a traversei arborelui cardanic al prizei de forță 1Înlocuirea pinionului și a traversei arborelui cardanic al prizei de forță 2Înlocuirea pinionului și a traversei arborelui cardanic al prizei de forță 3Înlocuirea pinionului și a traversei arborelui cardanic al prizei de forță 4Înlocuirea pinionului și a traversei arborelui cardanic al prizei de forță 5Înlocuirea pinionului și a traversei arborelui cardanic al prizei de forță 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre