• RU
 • Înlocuirea elementelor conductelor de combustibil

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Conductele de combustibil, care trec de la rezervor spre motor, ruginesc si se defecteaza. Daca ati simtit miros de benzina in salonul automobilului sau observati un consum exagerat de combustibil, inseamna ca conductele sunt defecte. In asa situatie va fi nevoie de inlocuirea elementelor conductelor de combustibil sau a conductelor insasi.

  De ce trebuie de inlocuit conductele de combustibil?

  Este firesc ca conductele de combustibil trebuie inlocuite atunci cand se defecteaza. Dar cum sa ne dam seama de asta? Ei bine, trebuie sa atrageti atentia la urmatoarele semne:

  1. - observati scurgeri;
  2. - deformatii;
  3. - este instalata o conducta de configurare nepotrivita;
  4. - aparitia coroziunii. Dupa aceasta se vor incepe scurgerile.

  Plus la astea puteti observa un consum exagerat al combustibilului, motorul functioneaza incorect, scaderea puterii, motorul nu se porneste. 

  Cum observati astfel de semne, nu pierdeti nicio clipa! Duceti masina la un service pentru a rezolva problema. Este inadmisibil de condus masina cu conductele sparte. Urmarile pot fi destul de grave!

  Cum sunt inlocuite conductele de combustibil?

  Procedura de inlocuire trebuie incredintat doar specialistilor de la service. Ei au cunostintele si experienta necesara, plus si conditii bune de lucru. Acasa asa cvea nu veti avea, daca va ganditi sa faceti inlocuirea conductelor de combustibil. Va intereseaza cum decurge procesul de inlocuire:

  1. - elementele de fixare sunt fixate;
  2. - tuburile deteriorate sunt demontate;
  3. - cavitatile si elementele de legatura sunt curatate si clatite;
  4. - tevile, filtrele de combustibil si alte parti ale sistemului sunt inlocuite.

  Procedura de inlocuire a conductelor de combustibil costa de la 460 lei.

  Inlocuirea conductelor de combustibil in Chisinau

  Cautati un service de incredere pentru a face inlocuirea conductelor? Veniti la cauciucuridevara! Aici este locul unde aveti parte de cele mai bune servicii: 

  1. - Specialistii nostri sunt cei mai buni. Ei sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra; 
  2. - Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop; 
  3. - Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 
  4. - Preturile noastre sunt accesibile. 

  Nu pierdeti oportunitatea de a beneficia de servicii de cea mai inalta calitate la cele mai rezonabile preturi. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nicio clipa!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea conductei de combustibil 1Înlocuirea conductei de combustibil 2Înlocuirea conductei de combustibil 3Înlocuirea conductei de combustibil 4Înlocuirea conductei de combustibil 5Înlocuirea conductei de combustibil 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre