• RU
 • Înlocuirea coloanei de direcție și a arborelui de direcție

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pentru o deplasare sigura si confortabila, este foarte important ca sistemul de directie sa fie in buna functiune. Coloana de directie si arborele de directie sunt doua elemente importante din acest sistem. Defectarea unuia dintre aceste duce la iesirea din functiune a intregului sistem. Din aceste considerente, se recomanda de monitorizat starea intregului autoturism si a pieselor sale. In ceea ce priveste sistemul de directie, in caz de defectare a pieselor mentionate mai sus poate fi necesara inlocuirea lor. Asadar, inlocuirea coloanei de directie sau a arborelui de directie sunt inevitabile.

  Semnele defectiunii coloanei de directie

  Pentru a intelege ca coloana de directie a iesit din functiune, trebuie sa luati in seama urmatoarele indicii:

  1. se observa un puternic scartait la coloana de directie;
  2. defectiuni ale panourilor sau suprafetei;
  3. nu functioneaza comutatorul manetei;
  4. se observa un puternic joc in coloana de directie.

  Semnele defectiunii arborelui de directie

  Ca sa va dati seama ca este ceva in neregula cu arborele de directie, va prezentam urmatoarele indicii:

  1. trebuie sa depuneti un efort mai mare cand tineti volanul, mai ales cand va deplasati cu o viteza mai mare de 80 km/h;
  2. unghiul de virare a volanului nu corespunde cu cel al rotilor;
  3. volanul nu poate fi rotit uniform, apar blocaje;
  4. atunci cand manevrati cu volanul, auziti zgomote straine.

  De indata cum observati simptome in cazul acesta, precum si in cazul coloanei de directie, adresati-va specialistilor. Ei vor rezolva problema cat ai clipi din ochi. Important e sa nu va ganditi la tentative de a repara sau inlocui piese in conditii de casa. Este prea riscant. Lasati-i pe specialisti sa-si faca treaba. In caz de e nevoie de repararea arborelui de directie sau inlocuirea arborelui de directie, ei se vor clarifica.

  Inlocuirea arborelui de directie in Chisinau - unde sa ma adresez pentru asta?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Indiferent de aveti nevoie de inlocuirea arborelui de directie sau inlocuirea coloanei de directie in Chisinau, Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Va intrebati care va fi pret schimb traversa arborelui de directie? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pretul este de la 550 de lei pentru inlocuirea arborelui de directie, de la 1394 lei - inlocuirea coloanei de directie. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea arborelui de direcție și a coloanei de direcție 1Înlocuirea arborelui de direcție și a coloanei de direcție 2Înlocuirea arborelui de direcție și a coloanei de direcție 3Înlocuirea arborelui de direcție și a coloanei de direcție 4Înlocuirea arborelui de direcție și a coloanei de direcție 5Înlocuirea arborelui de direcție și a coloanei de direcție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre