• RU
 • Înlocuirea circuitelor generatorului și arborelui cotit

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Inlocuirea lanuturilor alternatorului si a arborelui cotit este necesara de facut atunci cand acestea s-au uzat, adica s-au intins. In asa caz ele nu-si vor mai putea indeplini sarcinile. In cazul in care lanturile s-au rupt, va fi imposibila exploatarea autoturismului.

  Inlocuirea lanturilor alternatorului

  Inlocuirea ciruitului alternatorului este necesara atunci cand lantul este uzta. Cum sa ne dam seama de asta? Ei bine, atrageti atentia la urmatoarele simptome:

  1. in momentul deplasarii auzim un suierat sau alte zgomote;
  2. se simt vibratii;
  3. atunci cand facem o inspectie vizuala, observam fisuri, zgarieturi;
  4. termenul de exploatare a luat sfarsit. Orice obiect odata si odata iese din functiune.

  Adresati-va la service imediat cum observati astfel de semnale. Procedura de inlocuire va consta din:inspectia vizuala, slabirea mecanismului de fixare, demontarea piesei vechi si instalarea unei noi, verificare la final. Inlocuirea lanturilor alternatorului va costa de la 588 de lei.

  Inlocuirea lanturilor arborelui cotit

  Semnalele defectiunii acestui lant se aseamana cu cele mentionate mai sus, doar ca mai daugam si batai, aruncari de gaze de esapament. Procedura de inlocuire, la fel, este asemanatoare. Ca de obicei, se face o inspectie vizuala la inceput, este demontata piesa veche si instalata una noua, spre sfarsit se face verificarea. Inlocuirea lantului arborelui cotit trebuie incredintata specialistilor, precum si cea a lantului alternatorului. Sunt proceduri destul de complicate, care sunt imposibil de realizat corect in conditii casnice.

  Unde pot sa ma adresez referitor la inlocuirea lanturilor?

  Aveti nevoie de inlocuirea lanturilor? Nu mai stiti unde sa va adresati? Ati obosit de atatea service-uri dubioase! Veniti la service-ul cauciucuridevara! 

  La noi lucreaza o echipa de adevarati profesionisti. Acestia sunt pregatiti, intotdeauna, sa vina in ajutorul dumneavoastra. Oferim consultatii referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea arborelui cotit și a circuitelor generatorului 1Înlocuirea arborelui cotit și a circuitelor generatorului 2Înlocuirea arborelui cotit și a circuitelor generatorului 3Înlocuirea arborelui cotit și a circuitelor generatorului 4Înlocuirea arborelui cotit și a circuitelor generatorului 5Înlocuirea arborelui cotit și a circuitelor generatorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre