• RU
 • Înlocuirea cilindrilor de frână

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cilindrii de frana reprezinta in sine o importanta parte componenta a sistemului de frana. Acestia preseaza sabotii de frana pe tamburul de frana. Fapt ce determina un proces de frecare, in urma caruia viteza masinii scade. Garniturile cilindrilor de lucru pot deveni mai subtiri in timpul functionarii, ceea ce va duce la scurgeri de lichid de frana. La randul sau, acest lucru determina o scadere a eficientei franelor. In acest caz, este necesara inlocuirea cilindrului de frana sau inlocuirea tamburilor de frana.

  La uzarea cilindrului de frana duce si folosirea unui lichid de franare sau a unor piese de calitate proasta. In continuare, va prezentam semnele care indica prezenta unor defecte la cilindru de frana:

  • apasarea pedalei de frana pana la limite;

  • miscarea nu este dreapta in timpul franarii;

  • se aud zgomote la frana din spate;

  • se observa scurgeri de lichide langa cauciucurile din spate.

  Odata ce observati asa ceva la automobilul dumneavoastra, nu ezitati. Adresati-va imediat la specialisti! Nu incercati sa faceti nimic independent in conditii casnice.

  Cum are loc inlocuirea cilindrului de frana pentru auto?

  1. Tamburul de frana este demontat.

  2. Placutele de frana sunt indepartate.

  3. Fitingurile tevii de frana si scurgerea franei sunt desurubate. Precizia este importanta aici, altfel fitingul poate fi deteriorat si va fi necesara inlocuirea tubului de frana.

  4. Este necesar de scos suruburile cilindrului. Daca punctul de atasare este murdar, acesta trebuie spalat si sters.

  5. Se analizeaza etanseitatea elementelor de etansare.

  6. Este instalat un nou cilindru de frana. Asamblarea se realizeaza in ordine inversa.

  Unde sa ma adresez pentru inlocuirea cilindrului de frana in Chisinau?

  Cauciucuridevara.md va ajuta in toate problemele dumneavoastra ce tin de deservirea automobilului dumneavoastra. Suntem o echipa de profesionisti, care este mereu pregatita, sa va consulte. Va intrebati cat costa procedura data? Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase. Procedura va costa de la 315 lei. Lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare. 

  Autoservice nostru
  Înlocuirea cilindrilor de frână 1Înlocuirea cilindrilor de frână 2Înlocuirea cilindrilor de frână 3Înlocuirea cilindrilor de frână 4Înlocuirea cilindrilor de frână 5Înlocuirea cilindrilor de frână 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre