• RU
 • Înlocuirea capotei auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Accidentele rutiere pot da peste cap planurile oricui si afecta bugetul familiei. Dar principalul este ca acestea sa nu se soldeze cu pierderi de vieti omenesti ca restul se rezolva. Capota este o parte a caroseriei, care sufera mult in urma unor asa situatii neplacute. Sa te deplasezi cu capota deteriorata nu e treaba! Sunteti de acord? Capota nu este doar o infrumusetare a automobilului, aflandu-se in partea din fata. Capota are un rol si de izolare fonica, de diminuare a efectelor vibratiilor din procesul de lucru al motorului, unde mai pui ca imbunatateste trasaturile aerodinamice ale automobilului. De aceea este important capota sa fie in stare buna! Cand nu este asa se recomanda inlocuirea capotei.

  Etapele procedurii de inlocuire a capotei

  Inlocuirea capotei este necesara de a se face numai la un centru pentru deservirea automobilelor si nu acasa. Acasa este irezonabil de a face asta. Veti inrautati si mai mult situatia! Specialistii de la service isi vor face meseria asa cum stiu ei mai bine! Doriti sa stiti, totusi, cum se va petrece procedura? Fiti atenti:

  1. - Ca prim pas sunt analizate defectiunile;
  2. - Se decide inlocuirea (atunci cand reparatia este imposibila);
  3. - Este demontata capota;
  4. - Este instalata una noua (piesa noua este slefuita, dupa care vopsita, uscata, pe urma lustruita etc.).

  Care e costul inlocuirii capotei? Pretul pentru inlocuirea capotei incepe cu 410 lei.

  Inlocuirea capotei in Chisinau

  Cautati un service demn de incredere? Locul ideal de a va deservi automobilul este cauciucuridevara. In cadrul service-ului acesta veti avea parte de intreg suportul necesar in problemele autoturismului: 

  1. - La noi sunt specialistii cei mai buni din acest domeniu. Acestia vor gasi solutia perfecta pentru problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Realizam sarcinile calitativ si rapid;
  3. - Plus, preturile de la centrul nostru sunt foarte bune. Nu veti gasi conditii la fel de avantajoase in intreg orasul. 

  Vizitati-ne! Convingeti-va de asta personal ! Serviciile calitative la cele mai bune conditii sunt mereu la dispozitia dumneavoastra! Va asteptam cu nerabdare!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea capotei 1Înlocuirea capotei 2Înlocuirea capotei 3Înlocuirea capotei 4Înlocuirea capotei 5Înlocuirea capotei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre