• RU
 • Înlocuirea capacului portbagajului auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Putem enumera o sumedenie de motive care ar indica necesitatea de facut inlocuirea capacului portbagajului. Cel mai raspandit tip il prezinta defectiunile mecanice. Aici avem in vedere lovituri, ciocniri cu pietris, noroi. Un alt motiv este mai obisnuit. Vorbim de uzura esentiala a portbagajului, care apare cu timpul. Cu timpul, capacul isi pierde din proprietatile sale. Nu mai poate proteja asa de bine continutul portbagajului. De asemenea, nu poate proteja bine de apa.

  Un alt motiv ar consta in designul invechit. Pe parcursul timpului, soferii obosesc de stilul acestuia si doresc o schimbare. Orice sofer poate schimba capacul portbagajului cu unul mai nou si mai stilat. Aspectul estetic are si el o mare importanta.

  Cum are loc procedura?

  Procesul de inlocuire portbagaj depinde de mai multi factori. In acest caz, avem in vedere marca automobilului si modelul capacului. In orice caz, etapele de inlocuire a portbagajului sunt urmatoarele:

  1. Demontarea capacului vechi al portbagajului;
  2. Instalarea unui capac nou. Este foarte important ca capacul nou sa fie instalat in asa mod, incat sa protejeze continutul portbagajului de praf si apa.
  3. Testarea capacului nou. Masura data trebuie intreprinsa pentru a ne convinge ca inlocuirea capacului portbagajului s-a produs cum se cuvine si totul functioneaza perfect.

  Procedura de inlocuire nu este atat de simpla pe cat pare. De aceea, este mai bine de incredintat aceasta misiune specialistilor.

  Inlocuirea capacului portbagajului in Chisinau pret

  Doriti sa inlocuiti capacul portbagajului, dar nu stiti unde sa va adresati? Cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face acest lucru. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Noi efectuam lucrarile destul de rapid si calitativ. Preturile noastre sunt bune. De exemplu, procedura data va costa de la 360 de lei. Avem o abordare serioasa pentru fiecare client in parte. Pentru noi este extrem important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea capacului portbagajului 1Înlocuirea capacului portbagajului 2Înlocuirea capacului portbagajului 3Înlocuirea capacului portbagajului 4Înlocuirea capacului portbagajului 5Înlocuirea capacului portbagajului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre