• RU
 • Înlocuirea unității hidraulice și a cablului de transmisie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cablul de transmisie diminueaza supraincararea. Cu timpul acest cablu se intinde si necesita schimbat. Dupa o deplasare de mai mult de 70-75 km defectarea acestuia e inevitabila. Reparatia acestuia este, practic, imposibila, de aceea cea mai buna solutie este inlocuirea cablului de transmisie.

  Hidroblocul este o piesa cu multiple canale si supape, prin care uleiul este transmis spre diverse parti ale cutiei. Insasi conducerea depinde de directia si presiunea acestui ulei. Toate comenzile soferului precum apasarea pe pedala acceleratiei, franei, hidroblocul le transforma in impulsuri hidraulice, care reprezinta comenzi pentru schimabrea numerelor de viteza.

  Semnele defectiunii cablului de transmisie

  Cele mai raspandite semne ale defectiunii cablului de transmisie sunt bucsarea acestuia, intreruperea in functionare atunci cand apasati pe ambreiaj. In primul caz cablul se blocheaza, in al doilea - lasarea pedalei la o mica atingere inseamna ca cablul s-a rupt.

  De ce se defecteaza hidroblocul?

  Atunci cand sunt incalcate normele de exploatare hidroblocul se uzeaza. Prin ce se manifesta asa incalcari? Aprovizionarea proasta cu ulei sau utilizarea unui ulei de proasta calitate, condusul cu viteza mare, porniri bruste, supraincalziri etc. Cum sa ne dam seama ca hidroblocul s-a defectat? Atrageti atentia la urmatoarele semne:

  1. - indici corespunzatori pe panoul de bord;
  2. - se simt vibratii, se aud zgomote la schimbarea de viteze;
  3. - lovituri, ruperi, bucsari intre viteze;
  4. - dispar vitezele, cand aveti nevoie de una anumita aceasta nu se porneste.

  Inlocuirea cablului de transmisie si a hidroblocului in Chisinau

  A aparut necesitatea de a cablul de transmisie sau hidroblocul? Nu stiti unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara. Aici sa va puteti debarasa de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Plus, avem un utilaj si echipament performant. Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Inlocuirea cablului de transmisie costa de la 343 lei, inlocuirea hidroblocului - de la 1100 lei. Asiguram cele mai bune conditii pentru clientii nostri. Conditii mai bune nu veti gasi in alta parte. Nu ezitati si alegeti centrul nostru de deservire auto! Va asteptam, cu drag, la noi!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea cablului de transmisie si hidroblocului 1Inlocuirea cablului de transmisie si hidroblocului 2Inlocuirea cablului de transmisie si hidroblocului 3Inlocuirea cablului de transmisie si hidroblocului 4Inlocuirea cablului de transmisie si hidroblocului 5Inlocuirea cablului de transmisie si hidroblocului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre