• RU
 • Înlocuirea butucului și a rulmenților

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Butucul este un element principal in automobil, anume in partea trenului de rulare. Butucul mentine roata, ii permite sa se roteasca, transmite energia momentului de rotire, mentine sistemul ABS, piesele franelor, de asemenea, se afla aici. Deterioarea butucului poate cauza o serie de probleme neplacute. Asta se caracterizeaza prin deterioarea si altor piese, precum si rulmentul. Schimbarea butucului rotii este inevitabila in asemenea situatii!

  Inlocuirea butucului rotii - cand e momentul potrivit de a o face?

  Atunci cand butucul iese din functiune, este necesara inlocuirea lui. Cum sa ne dam seama ca a venit timpul? Foarte simplu! Atrageti atentie la urmatoaele simptome:

  1. joc mare al rotilor;
  2. batai se aud, atunci cand va deplasati pe drumuri cu suprafete neregulate;
  3. cauciucurle se uzeaza neuniform;
  4. roata clinteste si franeaza;
  5. rotile se indreapta intr-o parte, atunci cand ne deplasam cu vehiculul;
  6. elementul in orificiul de instalare si-a schimbat pozitia;
  7. compenentele semiaxei s-au uzat;
  8. locul de fixare al rotii - s-au deteriorat orificiile;
  9. supraincalizrea componentelor;
  10. roata se roteste cu dificulate, 
  11. scurgeri de la etansari.

  Ignorarea unor astfel de semnale de alarma va duce la defectarea si altor elemente, spre exemplu - suspensia. Iata de ce inlocuirea trebuie facuta la timp, pentru a evita cele mai teribile consecinte. De asemenea, este important ca procedura sa se desfasoare la un centru specializat, ci nu acasa. Lucrarile de deservire ale unui automobil trebuie incredintate specialistilor.

  Schimbarea butucului Chisinau pret

  Cauciucuridevara - locul unde problemele oricarui sofer dispar. Aici veti avea parte de un suport considerabil. Membrii echipei noastre de profesionisti vor gasi solutia perfecta pentru eliminarea oricaror defecte. Detinem un echipament performant, fapt ce ne permite sa executam orice lucrare. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Spre exemplu, inlocuirea butucului rotii o sa coste de la 235 lei. Va oferim servicii exceptionale pentru inlocuire butuc roata in chisinau la preturi rezonabile. Alegeti cauciucuridevara! Vizitati service-ul nostru!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea butucului 1Înlocuirea butucului 2Înlocuirea butucului 3Înlocuirea butucului 4Înlocuirea butucului 5Înlocuirea butucului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre