• RU
 • Înlocuirea brațului basculant, a cutiei de viteze și a suportului de transmisie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Culisa este un element important al cutiei de viteze. Cu parere de rau, elementul dat este supus uzurii. In acest caz, se trece neaparat la inlocuirea culiselor. 

  Suportul cutiei de viteze diminueaza efectul vibratiilor, dar si este un element de conexiune intre cutia de viteze si caroserie.

  Cum de inteles ca culisa nu functioneaza cum trebuie?

  Nu este chiar asa de dificil de a-ti da seama ca culisa s-a defectat. Este de ajuns sa atrageti atentia la urmatoarele semne:

  1. - maneta de viteze este greu de amnevrat;
  2. - vitezele nu se pornesc corect;
  3. - vitezele se pot schimba automat.

  Daca problemele cu culisa nu sunt rezolvate la timp, atunci defectarea culisei va duce la defectarea cutiei de viteze. Este mult mai convenabil, deci, de a face inlocuirea culisei, decat a cutiei. Cum observati astfel de semnale, nu ezitati, duceti masina la service!

  Cand trebuie de facut o inlocuire suport cutie de viteze?

  Puteti determina usor defectiunea suportului cutiei de viteze prin o analiza vizuala. Carcasa inelului va fi defectata. Atunci cand nu puteti determina defectiunea printr-o analiza vizuala, atrageti atentia la urmatoarele semne:

  1. - batai in timpul deplasarii sau franarii;
  2. - batai atunci cand e pusa prima viteza;
  3. - se simt vibratii in zona manetei cutiei de viteze sau a volanului;
  4. - vitezele se schimba automat.

  Atunci cand observati asa ceva, nu pierdeti timpul, duceti masina la un service! Cu asa ceva nu e de glumit, e foarte periculos de ignorat problema data!

  Unde pot sa ma adresez pentru inlocuirea culisei si a suportului cutiei de viteze?

  Credeti ca aveti probleme cu culisa sau suportul de directie? Cauciucuridevara va vine in ajutor. Aici lucreaza o echipa de specialisti remarcabili. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Facem inlocuirea culisei sau a suportului cutiei de viteze. Puteti beneficia de preturi rezonabile. Inlocuirea culisei reductorului va costa de la 1032 lei, inlocuirea suportului cutiei de viteze - 330 lei. De asemenea, facem si inlocuire reductoare, in caz de aveti nevoie. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea brațului basculant, a cutiei de viteze și a suportului de transmisie 1Înlocuirea brațului basculant, a cutiei de viteze și a suportului de transmisie 2Înlocuirea brațului basculant, a cutiei de viteze și a suportului de transmisie 3Înlocuirea brațului basculant, a cutiei de viteze și a suportului de transmisie 4Înlocuirea brațului basculant, a cutiei de viteze și a suportului de transmisie 5Înlocuirea brațului basculant, a cutiei de viteze și a suportului de transmisie 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre