• RU
 • Înlocuirea bobinei de aprindere

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Bobina de aprindere este un element in sistemul de aprindere, de care depinde functionalitatea intregului sistem. Inlocuirea bobinei de aprindere se recomanda la fiecare 60-80 mii km. Pentru a va da seama de in ce stare este bobina de aprindere in automobilul dumneavoastra, trebui sa atragti atentia la un sir de semne. Va intrebati care sunt acestea? Va raspundem imediat: 

  1. atunci cand soferul apasa pedala de acceleratie, se observa intreruperi;
  2. scade puterea motorului,
  3. motorul nu mai functioneaza asa cum trebuie;
  4. motorul isi face de cap.

  Prin urmare, de observati astfel de semne, inseamna ca a venit timpul sa va adresati la un service si sa faceti inlocuirea bobinei de aprindere.

  Inlocuirea bobinei de aprindere

  Procedura de inlocuire a bobinei de aprindere trebuie de incredintat doar specialistilor. Asa este sigur. Plus, si dumneavoastra economisiti timp, nervi si bani. Caci in caz de deteriorati ceva in procesul de lucru desinestatator in automobilul dumneavoastra, va trebui sa cheltuiti si mai multi bani. Pentru a va crea o impresie generala despre procesul de inlocuire, va prezentam etapele:

  1. Deconectarea contactului negativ de la baterie.
  2. Cautarea scurtcircuitului. Acesta trebuie cautat in zona blocului cilindrilor motorului.
  3. Deconectarea firului scurtcircuitului conectat la centrul capacului tabloului de distributie.
  4. Desurubarea piulitelor cu care sunt fixate firele pe capacul de scurtcircuit.
  5. Marcarea firelor care au fost deconectate.
  6. Un scurtcircuit este fixat, de obicei, pe caroseria masinii cu mai multe piulite, acestea trebuie slabite putin, dar nu desurubate.
  7. Demontarea dispozitivului si inlocuirea acestuia cu unul nou. 

  Inlocuirea bobinei de aprindere va costa de la 70 lei.

  Unde pot face inlocuirea bobinei de aprindere la pret avantajos?

  Nu stiti unde sa va duceti pentru a face lucrari la bobina de aprindere? Noi va raspundem! Cauciucuridevara! La noi lucreaza o echipa profesionisti devotati. Suntem pregatiti sa va ajutam mereu. Oferim consultatii cu privire la orice problema legata de masina dumneavoastra. Vom solutiona problemele automobilului dumneavoastra, mai ales ceea ce tine de inlocuirea bobinei de aprindere. Lucrarile sunt realizate calitativ si-n termen stabilit prealabil. Vom asigura un avantajos pret bobina de aprindere de schimb. Pentru noi de o importanta majora reprezinta faptul ca clientii nostri sa ramana multumiti.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea bobinei de aprindere 1Înlocuirea bobinei de aprindere 2Înlocuirea bobinei de aprindere 3Înlocuirea bobinei de aprindere 4Înlocuirea bobinei de aprindere 5Înlocuirea bobinei de aprindere 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre