• RU
 • Înlocuirea bateriei Hybrid

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  De ce este nevoie de inlocuirea bateriei hibride? Orice baterie mai devreme sau mai tarziu se uzeaza. Bateriile hibride nu sunt o exceptie. ele isi au ciclul sau de viata. Cum sa ne dam seama ca bateria hibrid incepe sa iasa din uz? Haideti sa ne clarificam impreuna:

  1. Scaderea consumului de combustibil si a funcionalitatii automobilului. Observati ca automobilul nu mai are acea putere de functionare. Incarcarea bateriei, de asemenea, ia mai mult timp.
  2. Recalibrarea negativa a bateriei. Aici vorbim despre variatia indicilor de incarcare. De exemplu, seara acestia arata ca bateria are un nivel maxim de incarcare, iar dimineata - bateria descarcata complet.
  3. Recalibrari negative chiar in timpul exploatarii autoturismului.
  4. Ultima faza consta in oprirea din functiune a elementului. Apare indicatorul de nefunctionare.

  Acestia sunt indiciile ca bateria are nevoie de o atentie deosebita. Nu ezitati, sa duceti masina la service pentru a face inlocuirea bateriei hibride.

  Inlocuirea bateriei hibrid

  Procesul de inlocuire a bateriei hibrid este unul minutios. Bateriile hibrid sunt mult mai puternice si au mai multa energie decat cele obisnuite. Este foarte important de adresat la un centru de deservire auto specializat si de a nu intreprinde masuri desinestatatoare de reparatii. Asta poate fi foarte periculos si va va aduce cheltuieli suplimentare.

  Procesul de inlocuire a bateriei hibrid include mai intai analiza vizuala, dupa care se decide daca este nevoie sau nu de inlocuirea bateriei. Bateria va fi inlocuita cu oferirea unei garantii. Pretul pentru masura data va fi de 500 de lei. Pretul exact depinde, insa, de marca si tipul automobilului.

  Inlocuirea bateriei hibrid in Chisinau

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti inlocuirea bateriei hibrid, veniti la cauciucuridevara. Un numar mare de specialisti consacrati va sta la dispozitie. Vom rezolva oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta sa ne indeplinim sarcinile rapid si calitativ. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea bateriei Hybrid 1Înlocuirea bateriei Hybrid 2Înlocuirea bateriei Hybrid 3Înlocuirea bateriei Hybrid 4Înlocuirea bateriei Hybrid 5Înlocuirea bateriei Hybrid 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre