• RU
 • Inlocuirea articulatiei de directie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Multi soferi inca nu cunosc ce inseamna articulatia de directie, adica denumirea sa literara. Un arc de directie reprezinta un nod important al suspensiei. Acesta permite virarea rotilor la stanga si dreapta. Fara arcul de directie un automobil se va deplasa doar inainte si nu va putea vira nicaieri. Elementul este un lant cheie se leaga tija de directie de roti. In pofida faptului ca articulatia de directie este confectionata dintr-un otel durabil, uzura piesei nu poate fi evitata. Totul se defecteaza cu timpul.

  Defectiuni caracteristice

  In general, soferii se adreseaza la service pentru inlocuirea articulatiei de directie la aparitia urmatoarelor semne:

  1. - pe carcasa apar fisuri si zgarieturi;
  2. - in zonele orificiilor se atesta uzuri puternice;
  3. - grad inalt de uzura in zona tijei de directie;
  4. - este afectata geometria articulatiei de directie;
  5. - afectarea sau modificarea pozitiei etrierului.

  Adresarea la specialisti nu trebuie, nicidecum, amanata la aparitia unor astfel de simptome. Reparatia sau inlocuirea articulatiei de directie este strict necesara. Daca o sa ignorati aceste semne, consecintele pot fi destul de grave, nu doar pentru autoturism. La service i se va face diagnosticarea si se va stabili defectiunea exacta, precum si metoda de rezolvare a problemei.

  Unde pot sa ma adresez referitor la inlocuirea articulatiei de directie?

  Aveti nevoie de inlocuirea articulatiei de directie? Stati pe ganduri unde sa va adresati? Veniti la centrul de deservire auto cauciucuridevara. Aici lucreaza o echipa de profesionisti remarcabili. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. Daca vorbim de inlocuirea articulatiei de directie mai exact, aceasta v-ar putea costa undeva de la 140 lei. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Inlocuirea articulatiei de directie 1Inlocuirea articulatiei de directie 2Inlocuirea articulatiei de directie 3Inlocuirea articulatiei de directie 4Inlocuirea articulatiei de directie 5Inlocuirea articulatiei de directie 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre