• RU
 • Înlocuirea arcurilor sistemului de rulare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cand trebuie de facut inlocuirea arcurilor suspensiei?

  Nu fiecare sofer isi da seama de importanta arcurilor. Arcul suspensie are o responsabilitate foarte mare. De el depinde jocul masinii si intoarcerea rapida a rotii pe suprafata de sprijin in miscare. Atunci cand roata loveste o umflatura, arcul se comprima si transmite corpului un impuls de impingere atenuat. Amortizorul in acest moment compenseaza acumularea inertiala datorata conversiei energiei cinetice a vibratiilor corpului si a maselor nesurate in caldura, care este disipata in atmosfera prin frecare vascoasa in interiorul fluidului. Arcul readuce apoi roata in pozitia optima de contact si ofera tractiune. Cu cat echilibrul dintre amortizor si arc este mai bun, cu atat aderenta pe suprafata este mai sigura, cu atat nivelul de siguranta si confort este mai ridicat.

  Cu timpul, arcurile isi pierd elasticitatea, sunt afectate de coroziune si se defecteaza. Va prezentam cateva semne care indica ca este necesar de facut inlocuirea arcurilor. Haideti sa vedem care sunt ele:

  • Automobilul s-a dat in jos pe una dintre roti. Este vizibila diferenta de distanta de la sol pana la arc la rotile unei axe. Pe o parte a axei, distanta este normala, pe cealalta parte, distanta este mai mica.

  • Se aud zgomote straine in suspensie. Totusi, nu se observa semne externe de uzura pe amortizoare si arcuri. Restul arcului este cel care se freaca de fragment si scoate sunete surde de zgarieturi.

  • Masina se lasa prea aproape de sol.

  • Arcul s-a lasat si nu mai tine sarcina obisnuita. Dupa un timp indelungat de exploatare asta e ceva firesc. Plus, daca masina este supraincarcata des, acest lucru este inevitabil.

  • Multi soferi au un loc permanent de parcare. Se intampla, deodata ca usa se loveste de bordura dupa ce pasagerul a coborat in locul obisnuit. Inainte nu se lovea, dar acum s-a lovit. Inseamna ca este ceva in neregula cu arcurile.

  • Urme de coroziune pe arcuri.

  • Schimbarile climatice, instalarea incorecta, substantele chimice pentru drumuri, amortizoarele defecte si contactele bobinei deterioreaza invelisul protector al arcului. Acest lucru duce la coroziune. Slabeste structura metalului, ceea ce duce in cele din urma la rupere.

  Inlocuirea arcurilor suspensiei in chisinau  pret

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti schimbarea arc de suspensie, veniti la cauciucuridevara. Un numar mare de specialisti consacrati va sta la dispozitie. Vom rezolva oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta sa ne indeplinim sarcinile rapid si calitativ. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, procedura despre care vorbim va costa in mediu de la 300 lei. Va oferim cele mai bune conditii pentru inlocuirea arcurilor in chisinau, sau de ce nu - chair si inlocuirea arcurilor suspensiei in moldova. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea arcurilor sistemului de rulare 1Înlocuirea arcurilor sistemului de rulare 2Înlocuirea arcurilor sistemului de rulare 3Înlocuirea arcurilor sistemului de rulare 4Înlocuirea arcurilor sistemului de rulare 5Înlocuirea arcurilor sistemului de rulare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre