• RU
 • Înlocuirea arcurilor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Resorul automobilului

  Ce intelegem prin cuvantul resor? Care este destinatia acestuia? Resorul este acel element al suspensiei care diminueaza impactul loviturilor, zdruncinarilor s.a. Asa situatii neplacute apar cand va deplasati pe drumuri rele sau neasfaltate. Cu resoare sunt dotate practic toate automobilele. Iesirea din functiune a acestei piese duce la functiunea anormala a automobilului, lipsa de confort s.a. Asadar, reparatia sau inlocuire resoare chisinau trebuie facute de indata ce banuiti careva neregularitati in functionarea lor.

  Simptomele uzurii resorului

  Stati pe dubii, deoarece se intapmla ceva cu vehiculul dumneavoastra? Banuiti ca problema este in resor, dar nu sunteti siguri? Noi va ajutam in acest sens. Va prezentam simptomele unui resor defect:

  • o scadere vizibila a garda la sol;

  • vehiculul se abate de la o linie dreapta;

  • uzura neuniforma a benzii de rulare a anvelopei;

  • senzatie de vibratie la volan;

  • modificarea inclinarii rotilor;

  • balansarea masinii atunci cand efectuati manevre de amploare;

  • scartait de metal, lovitura din partea suspensiei;

  • o diferenta vizibila in inaltimea spate si fata a masinii.

  Coroziunea este o alta problema grava cu care se confrunta resorul. De aceea acesta trebuie permanent curata, uns si vopsit la necesitate.

  Cum are loc inlocuirea?

  In primul rand se face o analiza vizuala a intregului vehicul. Dupa cum ne-am obisnuit deja, specialistii cauta posibilele defecte, analizeaza starea pieselor. Trebuie de ales metoda potrivita de lucru. Apoi se face demontarea piesei uzate. 

  Apoi, foile si suporturile sparte, bucsele si degetele uzate sunt inlocuite, piesele sunt curatate si se aplica unsoare proaspata.

  O etapa la fel de importanta este reglarea, in timpul careia sageata de indoire este stransa si aliniata, scarile si alte parti sunt fixate. Ajustarea si inlocuirea arcului efectuate corespunzator atenueaza calitativ socurile de la denivelari in timp ce masina se misca, impiedica deformarea caroseriei. Elementul inlocuit functioneaza eficient si silentios, nu provoaca disconfort in timpul conducerii.

  Unde sa ma adresez pentru inlocuire resoare in Chisinau?

  Aveti probleme cu automobilul dumneavoastra? Doriti sa inlocuiti resoare auto chisinau? Service-ul cauciucuridevara va sta la dispozitie. La noi va asteapta specialisti deosebiti, ce vor rezolva orice neregularitate. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Pentru noi este important ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Va intereseaza ce inlocuire resor cerem? Nu va faceti griji in privinta aceasta. Procedura costa in mediu 2000 de lei. Nu veti regreta! Nu amanati pe maine, ceea ce puteti face astazi.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea arcurilor auto 1Înlocuirea arcurilor auto 2Înlocuirea arcurilor auto 3Înlocuirea arcurilor auto 4Înlocuirea arcurilor auto 5Înlocuirea arcurilor auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre