• RU
 • Înlocuirea arborelui cotit

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Arborele de directie este un element important al mecanismului motorului cu ardere interna. Acesta transforma miscarile in rotire si transmite la cutia de viteze, semiaxa. Arborele de directie este fabricat din metal dur, dar din motivul influentei negative a diferitor factori mecanici se uzeaza. De aceea, este nevoie de inlocuirea arborilor.

  Motive pentru a inlocui arborele de directie

  Arborele de directie iese deseori din functiune, deoarece soferii nu atrag atentia cuvenita la semnalele ce prevestesc necesitatea de deservire, astepta pana-n ultimul moment, cand nu se mai poate face nimic. Plus, in asa situatii se uzeaza si alte mecanisme. Asadar, pentru a evita asa neplaceri, atrageti atentia la timp la semnalele de avertizare:

  1. - nivel scazut de presiune in sistemul de lubrifiere, asta duce la aparitia fisurilor in arbore;
  2. - mecanismul ambreiajului se defecteaza;
  3. - dezagregarea solutiilor de lubrifiere, ceea ce duce la defectiunea multor piese, precum garnitura de ulei;
  4. - filtrul de ulei se infunda, dispozitivele lucreaza, astfel, cu ulei necuratat;
  5. - suruburile sunt stranse incorect.

  Defectarea arborelui de directie influenteaza grav activitatea motorului. Puterea motorului scade, precum si presiunea uleiului. Ca sa evitati defectarea motorului si a altor piese, faceti la timp inlocuirea arborelui. Pentru asta, duceti automobilul la service-uri specializate. Nu incercati sa-l schimbati singur, chiar dca credeti ca suneti in stare. Procedura este destul de complicata si necesita cunostinta si experienta ample. De asemenea, este nevoie de anumite conditii pentru lucru. Asa ca lasati-i pe specialisti sa-si faca meseria.

  Inlocuirea arborelui de directie in Chisinau

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti inlocuirea arborelui de directie, veniti la cauciucuridevara. Lucratorii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema. Pentru asta avem utilaj modern. Dorim ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, procedura mentionata o sa va coste de la 8218 lei. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea arborelui cotit 1Înlocuirea arborelui cotit 2Înlocuirea arborelui cotit 3Înlocuirea arborelui cotit 4Înlocuirea arborelui cotit 5Înlocuirea arborelui cotit 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre