• RU
 • Înlocuirea arborelui cardanic

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Arborele cardanic este un element al transmisiei. Datorita lui se transmite rotatia de la cutia de viteze la reductorul din spate sau fata. Defectele in functionarea arborelui cardanic pot fi diferite. Aceste pot duce la urmari si perspective nu chiar placute. De exemplu, poate fi necesara inlocuirea crucii arborelui de directie. Printre cele mai caracteristice semne ale defectiunii, putem delimita:

  1. lovituri sub fundul masinii. Astfel de lovituri pot fi auzite atunci cand incepeti a lucra cu cutia de viteze;
  2. vibratie la pornirea automobilului;
  3. se aude un puternic scartait, mai ales atunci cand apasati pe pedala de acceleratie;
  4. auziti un suierat puternic la pornirea masinii;
  5. observati scurgeri de lichide langa arborele cardanic si cutia de viteze;
  6. zanzait in teava arborelui cardanic;
  7. zvon de la arborele cardanic;
  8. Sunete stranii la deplasarea automobilului.

  De observati macar unul dintre aceste simptome, duceti automobilul la un service. Nu pierdeti timpul. Asta va poate costa multi bani. Mai bine de evitat situatiile neplacute si de facut repararea arborilor cardanici in chisinau.

  Inlocuirea arborelui cardanic

  Inlocuirea ansamblului arborelui cardanic trebuie facuta atunci cand acest element al automobilului nu mai poate fi echilibrat sau reparat. Adesea, o inlocuire completa a cardanului poate scapa de multe probleme. Ansamblul arborelui cardan este inlocuit, daca nu mai este supus reparatiei si echilibrarii, iar costul inlocuirii pieselor sale de schimb va fi mai scump decat inlocuirea arborelui cardanic in totalitate. Prin urmare, o inlocuire arborele cardanic este solutia cea mai buna.

  Inlocuirea arborelui cardanic la cauciucuridevara

  Am probleme cu arborele cardanic! Unde ma pot adresa? Va chinue astfel de intrebari? Nici o grija! Cauciucuridevara va solutiona orice probleme legate de exploatarea autoturismului dumneavoastra. Cei mai buni lucratori din domeniul deservirii auto. De asemenea, dispunem de un utilaj performant, datorita caruia orice scop este realizabil. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt mai mult decat accesibile. Spre exemplu, sarcina despre care vorbim o sa va coste de la 240 lei. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta alegerea facuta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea arborelui cardanic 1Înlocuirea arborelui cardanic 2Înlocuirea arborelui cardanic 3Înlocuirea arborelui cardanic 4Înlocuirea arborelui cardanic 5Înlocuirea arborelui cardanic 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre