• RU
 • Înlocuirea ambreiajului la o mașină

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ambreiajul porneste masina din loc. Plus, ambreiajul este folosit si la schimbarea vitezelor. Cu timpul acesta se uzeaza si poate iesi din functiune. Iar o astfel de situatie poate dauna grav. Va inchipuiti o situatie, cand doriti sa poriniti masina si nu puteti? Sau doriti sa schimbati vitezele, si, iarasi, nu se primeste? Groaznic, da? De aceea, la primele semne ale defectiunii acestuia trebuie sa va adresati specialistilor. Iata unele semne care indica necesitatea de inlocuire ambreiaj auto:

  1. se simte o vibratie foarte puternica pe pedala ambreiajului;
  2. este greu de apasat;
  3. pedala este prea libera;
  4. atunci cand schimbati vitezele auziti zgomote straine;
  5. se simte un miros neplacut;
  6. dificultati in deplasarea vehiculului;
  7. intreruperi in deplasare;
  8. zgomote straine.

  Inlocuirea ambreiajului auto

  Procedura de intretinere si reparare ambreiaj auto trebuie incredintata specialistilor. Aceasta presupune o serie de manevre, pe care mai bine nu le incercati acasa, daca nu doriti sa deteriorati ceva. Sa vedem care sunt ele:

  1. Trebuie de scos cutia de viteze (se analizeaza bine starea tuturor pieselor din aceasta);
  2. Inlocuirea discului ambreiajului;
  3. Inlocuirea ambreiajului in sine;
  4. Este instalata cutia de viteze.

  Unde pot face inlocuire ambreiaj in Chisinau?

  Pentru a beneficia de servicii de reparatie ambreiaj auto sau inlocuirea setului complet de ambreiaj, adresati-va la cauciucuri.md. Noi va stam la dispozitie mereu. Va vom consulta referitor la orice problema. Service-ul cauciucuridevara va pune la dispozitie cele mai avantajoase conditii pentru deservirea automobilului dumneavoastra. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Va intrebati ce pret inlocuire kit ambreiaj avem? Avem preturi accesibile pentru toate serviciile. Acest serviciu v-ar putea costa undeva de la 850 de lei. Specialistii nostri realizeaza sarcina rapid si calitativ. Convingeti-va personal de asta si veniti la noi la centru.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea ambreiajului 1Înlocuirea ambreiajului 2Înlocuirea ambreiajului 3Înlocuirea ambreiajului 4Înlocuirea ambreiajului 5Înlocuirea ambreiajului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre