• RU
 • Înlocuirea airbag-ului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Airbag-urile reprezinta colacul de salvare in caz de accident. Ele protejeaza viata tuturor din automobil. Toata lumea stie ca acestea trebuie sa fie mereu in stare buna! Dar ce se intampla atunci cand ele au iesit din uz? Este nevoie urgent de o inlocuire airbag! Cu airbag-uri noi nu va va fi niciodata frica, pentru ca veti sti ca sunteti in deplina siguranta! Plecati fara grija catre orice destinatie doriti!

  In ce consta procedura?

  Atunci cand suspectati ca airbag-urile isi fac de cap, adresati-va imediat la un service auto pentru a le inlocui! Nu e de glumit! In cazul unui accident, airbag-urile defecte nu va vor putea proteja! Specialistii de la centru vor inlocui airbag-urile in doi timpi si trei miscari, iar dumneavoastra veti fi sigur ca totul e in ordine! Procedura de inlocuire se axeaza pe urmatoarele aspecte:

  1. - inlocuirea, propriu-zisa, a airbag-urilor;
  2. - inlocuire squib;
  3. - este efectuata diagnosticarea tuturor senzorilor si contactelor;
  4. - programarea blocului SRS;
  5. - eliminarea erorii Crash Data.

  Care ar fi un pret aproximativ al inlocuirii airbag-urilor? Acesta ar incepe de la 180 lei pentru inlocuirea airbag-ului din partea soferului. Inlocuirea airbag-urilor din partea pasagerilor va costa de la 271 lei.

  Inlocuirea airbag-urilor in Chisinau

  Cauciucuridevara este acel service demn de incredere, pe care il cautati de foarte multa vreme. Aici si numai aici veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si inlocuirea airbag-urilor: 

  1. - Specialistii cei mai buni din domeniu sunt la noi. Acestia vor gasi metoda potrivita, pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Realizam lucrarile de inlocuire airbag cu rezistenta in mod calitativ si rapid;
  3. - Detinem cel mai performant utilaj;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - Preturile propuse de noi sunt foarte bune. Nu veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul, credeti-ne. 

  Cum? Inca mai stati pe ganduri? Faceti-ne o vizita chiar acum! Convingeti-va cu proprii ochi! Servicii de calitate superioara cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea airbagului 1Înlocuirea airbagului 2Înlocuirea airbagului 3Înlocuirea airbagului 4Înlocuirea airbagului 5Înlocuirea airbagului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre