• RU
 • Inlocuire punte spate

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Automobilul este un lucru indispensabil in viata fiecarui sofer. Iar cand ceva se defecteaza la el, soferul nu-si poate gasi linistea. Toate componentele automobilului sunt importante, si cand unul din acestea se defecteaza, este afectat intregul vehicul. De exemplu, daca tot vorbim de puntea din spate, de care depinde miscarea automobilului, in cazul defectarii automobilul va sta pe loc. Iar odata si odata, puntea oricum se va defecta. In acest caz va fi nevoie de inlocuire punte spate.

  Ce este o punte si cum intelegem ca este nevoie de inlocuirea ei?

  Puntea transmite momentul de rotire de la motor la roti. Momentul de rotire, puntea il primeste prin intermediul cutiei de viteze si cardanului. De la puntea din spate, momentul de rotire este transmis spre roti prin arbori de transmisie si diferential. Asadar, cum am mai zis, puntea asigura miscarea autoturismului. Dar cum sa intelegem ca este nevoie de inlocuirea ei? Atrageti atentia la urmatoarele aspecte:

  1. - zgomote mari se aud de la puntea din spate. Asta se poate intampla din cauza axelor defecte, scurgerilor de ulei;
  2. - zgomote la pornirea automobilului;
  3. - se observa zgomote mari si atunci cand accelerati sau franati;
  4. - zgomote la virare;
  5. - batai la inceputul deplasarii.

  Este recomandabil de a face, periodic, diagnosticare in vederea evitarii unor defecte grave. Atunci cand observati astfel de simptome, adresati-va la specialisti pentru a identifica si rezolva problema. Precum un om se adreseaza la medic cand il doare ceva si vrea sa se trateze, asa si automobilul are nevoie de ajutor ca sa functioneze, in continuare, bine.

  Cum are loc procedura de inlocuire a puntii din spate?

  Daca tot este nevoie de inlocuirea puntii din spate, procedura trebuie facuta doar la service. Iata in ce consta aceasta:  

  1. - Demontarea podului;
  2. - Trebuie de curatat componentele de contaminare;
  3. - Se face dezasamblarea componentelor;
  4. - Depanarea si repararea pieselor individuale, in astfel de cazuri, cel mai adesea, este nevoie de repararea cutiei de viteze a puntii spate;
  5. - Se face asamblarea, reglarea, montarea pe masina si alimentarea cu ulei de motor;
  6. - Teste de verificare se efectueaza;
  7. - Inlocuirea garniturii de ulei
  8. - Inlocuirea cutiilor de viteze.

  Adresarea la un service autorizat va garanteaza servicii de calitate si accesibile. Inlocuirea puntii din spate o sa va coste de la 1160 de lei.

  Inlocuirea puntii din spate in Chisinau

  Cauciucuridevara este un service de incredere unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la noi, nu o sa va para rau! Aici veti avea parte de un suport considerabil referitor la inlocuirea puntii din spate. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea podului 1Înlocuirea podului 2Înlocuirea podului 3Înlocuirea podului 4Înlocuirea podului 5Înlocuirea podului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre