• RU
 • Inlocuire pompa servodirectie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Isi poate inchipui astazi cineva condusul fara pompa de servodirectie? Nu credem. Chiar si acei care au trecut de la automobilele sovietice, unde aceasta nu era, au simtit confortul cu ea. Datorita ei, volanul este usor de manevrat. Nu este necesar un efort mare pentru a-l manevra. Dar ce se intampla cand aceasta iese din functiune? Nu mai simtim acelasi confort, plus ca e si periculos de condus in asemenea situatie. Deci, poate fi necesara inlocuirea pompei servodirectiei!

  Cand este necesara o inlocuire pompa servo?

  In continuare va prezentam simptomele iesirii din functiune a pompei servodirectiei, ca sa va puteti da seama cand trebuie sa intreprindeti ceva. Deci, semnele ce indica defectiunea pompei servodirectiei sunt urmatoarele:

  1. - apar zgomote atunci cand lucreaza pompa;
  2. - carcasa pompei prezinta semne de scurgere;
  3. - lichidul in rezervor scade, considerabil, mai jos de norma;
  4. - furtunul de tensiune inalta se rupe;
  5. - este greu de manevrat cu volanul.

  De indata ce observati astfel de simptome la autoturismul dumneavoastra, duceti imediat vehiculul la un service specializat. Nu pierdeti nicio secunda!

  Inlocuire pompa servodirectie:etape de lucru

  Este foarte important de monitorizat starea automobilului, iar in caz de necesitate de luat masurile necesare pentru a elimina defectiunile. Deci, in caz de e nevoie de schimbarea pompei de servodirectie, uitati care vor fi etapele de lucru:

  1. - trebuie slabit surubul axial folosind orificiul care se afla in scripete, se rasuceste piulita de blocare si se scoate cureaua de transmisie;
  2. - lichidul ramas este pompat din rezervor cu o seringa - pentru ca toate reziduurile sa iasa;
  3. - trebuie de slabit clema de pe furtun din rezervor si de scos intreaga conducta;
  4. - se scoate surubul care tine furtunul de inalta presiune;
  5. - se scoate surubul axial;
  6. - este necesar de demontat dispozitivul, trebuie de curatat murdaria, uleiul;
  7. - inelul de blocare al rulmentului este indepartat;
  8. - capacul din spate este indepartat, lamele sunt scoase;
  9. - trebuie de scos placa, arborele, se scoate rulmentul;
  10. - este necesar de instalat un rulment nou;
  11. - dispozitivul este asamblat in ordine inversa.

  Inlocuirea pompei servodirectiei Chisinau

  Inlocuirea pompei servodirectiei - unde o pot face? Alegeti cauciucuridevara pentru asta. La noi veti avea parte de tot suportul necesar. Cei mai buni profesionisti din domeniu lucreaza la noi. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile de inlocuire a pompei servodirectie se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Doriti sa stiti care este un pret inlocuire pt pompa servodirectie? Pretul va fi de la 500 de lei. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Si nu doar. Cele mai bune conditii pentru inlocuirea pompei servodirectie Moldova! Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Inlocuire pompa servo 1Inlocuire pompa servo 2Inlocuire pompa servo 3Inlocuire pompa servo 4Inlocuire pompa servo 5Inlocuire pompa servo 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre